Weekend rece in toata tara!

Weekend rece in toata tara!
Ne aşteaptă un weekend friguros, cu ninsori în unele zone ale ţării, iar duminică mercurul din termometre nu va mai depăşi 10 grade Celsius.

Astăzi doar regiunile intracarpatice mai zăresc şi câte o rază de soare. În rest, nori, ploi, e drept slabe, dar chiar şi câte o lapoviţă sau câte o ninsoare sporadică prin Moldova şi Transilvania.

Vântul se anunţă agitat mai ales pe litoral, dar suflă cu putere şi în Bărăgan, Moldova şi Dobrogea. La amiază vom avea valori mici chiar şi pentru un sfârşit de octombrie, de la 4 la cel mult 12 grade.

În prima zi de weekend, locuitorii din nordul, centrul şi estul ţării vor avea parte de maxime de 5 până la cel mult 10 grade. Ploile se restrâng, totuşi, arătându-se doar sporadic prin estul şi sudul ţării.

Duminica începe cu temperaturi negative chiar şi la şes, în timp ce în depresiuni la primele ore vor fi minus 6, minus 5 grade. Norii ocupă cerul tuturor regiunilor extracarpatice, iar ploile, chiar dacă slabe, se transformă în lapoviţă şi ninsoare.

Puneţi-vă mănuşi, aşadar, dacă locuiţi în Moldova, aici se aşteaptă valori de un grad, două, iar cele mai mari temperaturi peste zi nu vor mai atinge nici măcar 10 grade.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

„Reinventing poetry”, proiectul care aduce arta și moda la Memorialul Ipotești!

astăzi, 12:13
19

Proiectul de artă și modă aduce în lumina reflectoarelor fashion designeri, artiști și creatori de frumos, cu toții animați de aceeași provocare, tema comună a acestei ediții fiind &bd...

Cum va arăta programul „Respect pentru pacienți”, anunțat de Lucian Trufin, candidatul PSD pentru Consiliul Județean Botoșani

astăzi, 11:04
35

„În mandatul doamnei președinte Doina Federovici s-au realizat investiții extraordinare în unitățile medicale din județ. Avem echipamente noi, mobilier nou, saloane curate și c...

Noaptea Muzeelor 2024 la Botoșani, o ediţie aniversară sub semnul protestelor şi grevelor!

astăzi, 10:10
45

Organizatorii au anunţat că sâmbătă, la evenimentul Noaptea Muzeelor, vor fi deschise 253 de obiective în toată ţara, cu cele mai multe în Bucureşti - 55, la Iaşi - 34, T&aci...