Weekend la Uvertura Mall

Campania "Magazinele Norocoase" continuă și în acest weekend cu alte două magazine care răsplătesc fidelitatea clienților: Opti Boutique și Home Sweet Home. Toți cei care cumpără de minim 100 de lei din cele două locații, completează talonul de participare și îl depun în urnă au șansa să câștige unul dintre cele două premii de 250 lei fiecare, oferite de Uvertura Mall.

Câștigătorii "Magazinelor Norocoase" din weekendul 23-24 ianuarie 2016 sunt: Matei Mihai –voucher de 250 lei, valabil la Cine Grand și Bălan Bogdan – voucher de 250 lei, valabil la New Chicago.

Regulamentul complet al campaniei îl puteți găsi pe site-ul www.uverturamall.ro

Ateliere de creație și dans

Sâmbătă, 30 ianuarie, între orele 14:00 -16:00 în Uvertura Mall la etajul 3, copiii și tinerii sunt invitați la Atelierul de creație, unde vor învăța  noțiuni de socializare și organizare pentru copii, alături de un specialist și moderatorii Club "MODAS Studio".

Între orele 16:00 -18:00, tot la etajul 4 al Uvertura Mall, cei interesati vor putea participa la "Spectacolul de dans",  unde participanții la edițiile anterioare de ateliere de dans vor arăta ceea ce au învățat.

Duminică, 31 ianuarie, între orele 14:00-16:00 în Uvertura Mall la etajul 3, copiii și tinerii sunt invitați la un atelier de creat Origami.

La ateliere pot participa gratuit, copiii cu vârste între 6 -12 ani.

Înscrieri și detalii referitoare la desfășurarea atelierelor se pot primi și la tel. 0752.500130
Sezonul reducerilor continuă la Uvertura Mall, așa că botoșănenii sunt așteptați să profite de reducerile din magazine.

Lista completă a promoțiilor se găsește pe site-ul http://www.uverturamall.ro/reduceri-si-promotii.html

Pentru toate activitățile și campaniile pregătite de Uvertura Mall urmăriți pagina de Facebook.

Uvertura Mall – Ne vedem în Centru!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...