Weekend insorit, cu temperaturi de primavara!

Weekend insorit, cu temperaturi de primavara!
Precipitaţiile vor fi puţine, abia sâmbătă şi duminică mai vorbim de ceva ploi slabe, pe arii restrânse doar prin nord-vestul ţării.
 
Soarele va fi joi o prezenţă insistentă în mare parte din ţară. Nu scăpăm însă de nori şi precipitaţii în toate regiunile. În nord şi centru, de exemplu, vor mai fi precipitaţii izolate şi slabe, mai mult ninsori. Dar în rest, vremea trece la haine de primăvară. E drept, după câteva ore de ceaţă matinală în regiunile joase.

Ca şi peste noapte, doar în zona montană aşteptăm joi rafale simţitoare, în timp ce la nivelul întregii ţări, vântul nu trece de moderat, iar temperaturile urmează să ne aducă valori de la 6 până chiar spre 14 grade.

Vineri, primăvara va fi la ea acasă în România. Sudul şi estul au parte de soare pe săturate întreaga zi şi abia dacă se arată câţiva nori, iar în restul regiunilor cerul se anunţă variabil. Mai mult, pe lângă soarele prezent la datorie, ne alegem şi cu un aer cald împins dinspre vest peste ţara noastră, aşa că maximele vor fi între 9 şi 17 grade, valori de-a dreptul generoase, cu 6-7 grade peste ce ar fi normal.

Weekendul începe cu o zi caldă. Sâmbătă, trecem la haine subţiri în toată ţara, cu maxime de la cel puţin 10 grade în estul Transilvaniei până la 19, dacă nu chiar 20 de grade în sudul ţării.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

astăzi, 21:14
211

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

astăzi, 18:00
273

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

astăzi, 16:43
183

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...