Vremea va fi deosebit de caldă, dar cu ploi pe arii restrânse

Vremea va fi deosebit de caldă, dar cu ploi pe arii restrânse
Vom avea parte de vreme caldă ÅŸi la început de weekend. La începutul săptămânii viitoare vorbim despre vreme frumoasă ÅŸi tot caldă pentru a doua decadă a lunii noiembrie, mai ales  în regiunile extracarpatice.

DeÅŸi vremea caldă continuă ÅŸi joi, norii se adună temporar, iar în regiunile intracarpatice, ploile care au început încă de miercuri noapte se mai domolesc. Ploi pe arii restrânse cad ÅŸi în nord-vest ÅŸi în centru, dar cresc ÅŸansele de a folosi umbrela joi ÅŸi în sud, dar ÅŸi în sud-est. Este drept că precipitaÅ£iile aici vor fi pe arii restrânse. Vântul mai suflă cu intensificări doar pe crestele munÅ£ilor. Temperatura aerului scade uÅŸor, dar vremea se menÅ£ine încă deosebit de caldă pentru data din calendar. Meteorologii prognozează maxime de la 13 la 23 de grade, scrie Realitatea.net.

În Moldova norii câÅŸtigă teren în faÅ£a soarelui, dar nu aduc ploi. Maximele scad uÅŸor, dar amiaza vine cu valori ce trec de mediile multinuale cu până la 10 grade. Meteorologii prognozează 21 de grade la GalaÅ£i, un grad mai puÅ£in la IaÅŸi ÅŸi 19 grade în Bacău.

Vineri temperatura aerului continuă să scadă uÅŸor, dar vremea rămâne caldă pentru miez de brumar. Maximele pornesc de la 13 grade în estul Transilvaniei ÅŸi ajung la cel mult 21 de grade în sudul Munteniei. Înnorări temporare mai sunt în regiunile nordice ÅŸi nord-vestice, dar plouă izolat.

Sâmbătă ne bucurăm de vreme frumoasă ÅŸi caldă în aproape toată Å£ara. Doar prin nordul extrem se mai adună nori cât să lase câteva ploi slabe, trecătoare în primele ore ale zilei. Izolat vor fi condiÅ£ii de ceaţă. Maximele se situează între 13 ÅŸi 21 de grade, cu cele mai mari valori în sud-estul Munteniei.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Polițiștii botoșăneni au adus bucurie unor familii în preajma sărbătorilor pascale! (Foto, video)

astăzi, 09:11
46

Înaintea sărbătorilor pascale, poliÈ›iÈ™tii botoșăneni au avut o întâlnire specială cu o parte dintre copiii pe care i-au cunoscut în cadrul activităților profesionale È...

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
46

 Cu multă dorire în suflet pentru viaÅ£a monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată ÅŸcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
302

Proiectul de lege care propune eliminarea obligaÈ›iei părinÈ›ilor singuri de a lucra în ture de noapte È™i precizează că aceÈ™tia pot lucra doar dacă îÈ™i doresc a fost votat favorabil...