Vremea se va mai încălzi, dar joi vin ploile. Vezi prognoza pe trei zile!

Vremea se va mai încălzi, dar joi vin ploile. Vezi prognoza pe trei zile!
Marţi, vremea este în general frumoasă. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări îndeosebi la munte şi în regiunile estice, unde pe arii restrânse va ploua slab. Temperaturile maxime se vor încadra între 22 şi 29 de grade.

În sud, nori puţini şi în orice caz fără ploaie, vânt în general slab şi temperatură în creştere semnificativă: la amiază vor fi valori de la 26 de grade la Ploieşti şi Buzău până la 28 la Drobeta Turnu Severin şi Giurgiu.

Vara şi în Moldova, dar ceva mai mulţi nori şi pe arii restrânse ploi slabe. Dar fiindcă işi va face loc şi soarele, şi aici temperatura mai câştigă 2-3 garde: 25 de garde la Suceava, 27 la Iaşi, 26 în Bacău şi Galaţi.

Mâine vremea continuă să se încălzească uşor astfel încât, în cea mai mare parte a ţării, va fi mai cald decât în mod obişnuit pentru această dată. Cerul va fi variabil, cu unele înnorări şi pe arii restrânse ploi slabe în nord şi în zona de munte. Spre seară nebulozitatea se va accentua în regiunile vestice şi nord-vestice anunţând schimbarea de vreme pentru ziua următoare. Temperaturile maxime trec de 25 de grade în aproape toată ţara şi ajung la 29 de grade frecvent in regiunile de dincolo de Carpaţi, izolat poate şi 30 de grade.

Joi vremea va fi în general instabilă. În vestul, centrul şi nordul ţării vor fi înnorări, averse, descărcări electrice şi unele intensificări ale vântului. În restul teritoriului cerul varibil în prima parte a zilei se va înnora treptat şi spre seară ajung şi aici fenomenele de instabilitate. Temperaturile maxime vor marca o scădere îndeosebi în jumătatea nord-vestică a teritoriului şi se vor încadra de la 16-17 grade în nordvest în Baia Mare şi Cluj Napoca până în jur de 28 de grade în regiunile sud-estice la Călăraşi, Buzău.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cuvintele inspiraționale ale unui profesor din Botoșani către elevul său olimpic: ”În clipele când îți scriu aceste rânduri…” (Foto)

astăzi, 09:35
181

Or Botoșanii dispun de o bogăție uriașă. Începând cu cele mai importante colegii și terminând cu ultimul cătun al județului, găsim profesori dedicați, dispuși să ofere ma...

”LOC DE DAT CU ... EPIGRAMA” - 300

astăzi, 08:41
41

Georgică Manole, în recentul volum, publicat la Editura Stef, Iași, ”Cu, de, la, în, pe, prin, sub, către, contra... cărților epigramiștilor”, zici - undeva - că ”...

Eduard Florescu rupe tăcerea după acuzațiile de blat: ”Oameni de nimic!”

astăzi, 08:12
245

Dinamo a avut de suferit cel mai rău de pe urma acestui rezultat pentru că a coborât pe loc direct retrogradabil, iar suporterii au răbufnit. Ulterior, pe rețelele sociale, a părut un scurt...