Vremea se raceste: vin ploile

Vremea se raceste: vin ploile
Ploile vor reveni in Romania in urmatoarele zile, iar in unele zone vor fi insotite de descarcari electrice. Ttemperaturile vor scadea in aceasta perioada.

Marti, temperaturile maxime vor fi intre 16 si 28 de grade Celsius, iar cele minime vor ajunge la 6-16 grade Celsius. Ploile vor fi prezente in nordul si nord-estul tarii, dar si in Dobrogea. In Moldova si Dobrogea vor fi insotite de descarcari electrice.

Miercuri, ploile se vor retrage in nordul tarii, urmand ca in vestul, sudul si sud-estul tarii sa avem parte de vreme frumoasa. Temperaturile maxime vor fi intre 15 si 30 de grade Celsius, iar cele minime intre 8 si 18 grade Celsius.

Joi vom avea parte de ploi in aproape toata tara, urmand ca temperaturile maxime sa fie intre 15 si 30 de grade Celsius.

La sfarsitul saptamanii insa avem mari sanse sa revina timpul frumos, insotit de temperaturi de 30 de grade Celsius in sudul tarii, scrie ziare.com.

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Un duhovnic din Botoșani va fi următorul sfânt al României (Video)

Miercuri, 1 Mai 2024
507

Părintele Paisie Olaru de la Sihăstria este unul dintre acei oameni ai bisericii care a schimbat destinul multora. Cei care au bătut drumul Sihăstriei au găsit întotdeauna la Părintele Pai...

In memoriam Prof. Ilarion Mandachi. ”Regret că nu i-am spus tot ce aș fi vrut să-i spun!”

Miercuri, 1 Mai 2024
158

În trecerea inexorabilă a timpului, anii par clipe ce licăresc fugar în existența omenească. Ne naștem sub aureola unei stele în care stă ascuns și sfârșitul ca o dator...

Care este starea lui Florin Piersic, după operația chirurgicală suferită!

Miercuri, 1 Mai 2024
431

Florin Piersic a ajuns la Terapie Intensivă, la Institutul Inimii din Cluj, pentru a fi supravegheat de medici, având în vedere vârsta înaintată şi faptul că are montat un ...