Vremea se încălzeşte! Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile

Vremea se încălzeşte! Prognoza meteo pentru următoarele 3 zile
Norii sunt mai rari, iar razele soarelui mai generoase. Totuşi, mai ales în primele ore ale zilei, în zonele de câmpie, pe văi şi în depresiuni se va semnala ceaţa, izolat persistentă şi asociată cu burniţă.

Vântul nu trece de moderat, iar mercurul din termometre mai câştigă câteva grade mai ales la deal şi la munte, astfel la nivelul întregii ţări se vor înregistra maxime cuprinse între 4 grade în zonele cu ceaţă persistentă şi 14 grade în zonele de deal.

În Moldova, nori, ceaţă şi posibil burniţă în prima parte a zilei, apoi şi câteva raze de soare şi  maxime de 10 grade la Galaţi şi la Focşani, 7 grade în Bacău, Iaşi, Suceava şi Botoşani, valori uşor peste mediile climatologice ale sfârşitului de noiembrie.

Marți, vremea se mai încălzeşte mai ales în zonele înalte de relief. Cerul va fi variabil, dar în zonele joase din centru, sud şi est, pe arii restrânse, mai ales dimineaţa, se va semnala ceaţa. În aceste condiţii, temperaturile maxime vor fi cuprinse între 5...7 grade în localităţile cu ceaţă mai persistentă din Transilvania şi din Moldova şi 15 grade în Banat.

Miercuri, vremea va fi caldă pentru această dată. Cerul se va înnora temporar în majoritatea regiunilor, dar câteva ploi slabe sunt anunţate doar în vestul, sud-vestul ţării şi la munte. Vântul prinde putere în vest şi pe crestele munţilor, iar valorile maxime se vor încadra între 6...7 grade în jumătatea de nord a Moldovei şi estul Transilvaniei şi 17 grade în Banat.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
10

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
48

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...

Ce se întâmplă dacă aparatele de reciclare nu funcționează, declarația ministrului Mediului!

astăzi, 13:26
92

Potrivit Hotărârii de Guvern 1.074/2021, magazinele sunt obligate să ofere posibilitatea consumatorilor să returneze ambalajul SGR pentru a primi înapoi valoarea garanției, indiferent ...