Vremea continuă să fie mohorâtă

Norii, ceaţa şi burniţa ne amintesc mai degrabă de o zi închisă de primăvară, ca şi maximele, de altfel, care urcă şi la 10 grade Celsius. Maximele sunt încurajate să atingă astfel de vârfuri de masa de aer cald, care este deocamdată prezentă peste majoritatea regiunilor ţării.

Mai avem un răgaz de la iarnă şi miercuri, dar vremea începe totuşi să se răcească. Valorile termice sunt însă exclusiv pozitive, de la 2-3 grade în zonele joase din sud, est şi vest, unde ceaţa persistă, până la valori de 10 grade în dealurile Olteniei.

Joi vremea continuă să fie închisă, mohorâtă mai ales în vestul, nordul şi centrul ţării, unde norii groşi aduc precipitaţii mixte: de la ploi până la ninsori.

Vineri simţim mai acut răcirea vremii, cu maxime de la minus 2 la cel mult 8 grade, iar norii vor trena peste toate regiunile ţării. Iarna revine de această dată în vest, nord şi centru cu ninsori, în timp ce în sud şi sud-est, unde e ceva mai cald, predomină ploile, în timp ce în sud şi sudvest ceaţa se aşterne şi ea la primele ore ale zilei.


 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Fascinat de tatăl său la paradele militare din Botoșani, și-a construit propria carieră: ”Armata m-a format ca om!”

astăzi, 08:24

Şcoala Militară de Maiștri Militari și Subofițeri de Logistică ”Gheorghe Lazăr” Chitila a primit o nouă serie de cursanți, iar experiențele celor care au absolvit vara aceasta r...

Muzeu în aer liber: Circuit turistic în Cimitirul Armenesc din Botosani! (Foto)

astăzi, 07:50

Municipiul Botoșani a aderat la ASCE - Association of Significant Cemeteries in Europe şi a înscris Cimitirul Armenesc din Botoșani  în Ruta Culturală a Cimitirelor Europene. Asoc...

20 septembrie pe Știri Botoșani. Prefectul îi trimite pe sinistrați la muncă, au vrut să demită primarul cu semnături false și Elena Udrea vine la Botoșani!

astăzi, 07:30

20 septembrie 2008 Prefectul ii trimite pe sinistrati la munca Aflat în vizita la sinistratii din Radauti Prut, prefectul de Botosani a constatat cu surprindere cum persoanele care au fost...