Vrei să-l ceri de bărbat?

Vrei să-l ceri de bărbat?

   Shutterstock

Te simţi lângă el în al nouălea cer şi crezi că este alesul tău? Iată ce ar trebui să ştii înainte de a-i pune marea întrebare!

Berbecul:
Nu cred să apuci. Dacă te place, pune el întrebarea, a doua zi după ce v-aţi cunoscut. Nu-i place să-i răpeşti plăcerea de a te cere EL pe tine.

Taur: Eşti absolut, absolut sigură că el e alesul? Fiindca de bărbatul Taur nu scapi cu uşurinţă, odată ce apuci să îl ceri. El oferă stabilitate, dar tot asta şi cere.

Gemeni: E atât de volatil, de volubil şi de glumeţ…! Trebuie să te asiguri că te-a luat în serios şi nu cumva crede că e o farsă sau c-o să te răzgândeşti a doua zi.

Rac: Abia aşteaptă să-l ceri! Oricum te-a plasat deja pe un piedestal în inima lui. Ai mare grijă cum te înţelegi cu viitoarea ta soacră, părerea ei contează enorm pentru el.

Leu: Cel mai probabil, o să hotărască el. Tu fii gata doar pentru un "Da, iubitule!". Dacă i-o sugerezi tu, ai grijă să fi destul de subtilă încât să creadă c-a fost ideea lui.

Fecioară: Ia-l prin învăluire, eventual târându-l la nunţile prietenelor, unde să prinzi tu mereu buchetul de mireasă. Paradoxal, deşi te iubeşte, fuge de altar ca acela de tâmâie.

Balanţă: Dacă te hotărăşti să fii TU cea care pune întrebarea, să nu fii dezamăgită că nu e prea entuziasmat. El îşi alege cu greu şi cravata dimineaţa, darămite să se hotărască la o singură femeie din câteva miliarde…

Scorpion: Are puterea să se insinueze în viaţa ta încât să te facă să crezi că n-o să mai poţi trăi fără el. Dar trebuie să fii sigură că eşti gata să-i accepţi toate ciudăţeniile, înainte de a-l cere. Altfel, n-o să ţi-o ierte!

Săgetător:
Nu e mare fan al căsătoriei. Mai bine îl laşi pe el să te ceară decât să rişti să îţi spună un DA cu gura până la urechi şi să dispară în ceaţă a doua zi.

Capricorn: Dacă eşti în planurile lui de viitor, o să te informeze el, cu siguranţă. E un pic prea old fashion ca să guste drăgălăşenia de a-l cere tu pe el.

Vărsător: Sunteţi cei mai buni prieteni? Atunci nu va avea nimic împotrivă să zică Da. Ai grijă totuşi să-i reaminteşti data, ca să n-o uite.

Peşti: Îl încântă ideea de iubire veşnică. Cu toatea, e destul de refractar la ceremonie, rubedenii, certificate legale sau alte responsabilităţi care l-ar obliga să revină cu picioarele pe pământ.

 
Sursa: Unica

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de dezastru din cauza unei candele! Recomandările pompierilor botoșăneni (Foto)

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
347

Nu lăsați candelele aprinse lângă perdele, haine sau alte obiecte care pot lua foc uşor.Sâmbătă seara, într-o casă din localitatea Zăicești s-a produs un incendiu. Vecin...

Botoșăneanul care se dădea polițist număra ”mita” la vedere și îi garanta proxenetului: ”Procurorul îi șmecher! Clasare!”

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
370

Falsul polițist din Botoșani a pretins 23.000 de euro de la un proxenet ca să-i pună o vorbă bună la un așa-zis ”procuror” care ar fi instrumentat dosarul în care era acuzat d...

Campionat național cu 16 medalii obținute de sportivii din Botoșani!

Sâmbătă, 27 Aprilie 2024
225

În perioada 19-20 aprilie 2024, sportivii legitimați la secția de Taekwondo WT a Clubului Sportiv Botoșani, precum și cei ai Asociației Brilliant Taekwondo Sporting Club, au participat, &ic...