Dezastru la examenul de primire in profesia de avocat!

Dezastru la examenul de primire in profesia de avocat!
Niciun candidat nu a promovat examenul de primire in profesie ca avocat definitiv, in sesiunea noiembrie 2010, dupa cum reiese din datele publicate de site-ul Baroului Botosani!

Din cei 14 candidati inscrisi, 5 au optat pentru Baroul Botosani, ceilalti pentru Baroul Suceava, unde situatia este intocmai ca cea de la Botosani, niciun candidat nereusind sa obtina nota de trecere. Notele obtinute au fost de la 2,8 la 7, patru dintre candidatii pentru Botosani fiind declarati respinsi, iar al cincilea s-a retras din concurs.

Situatia sta ceva mai bine la stagiari, 22 de candidati concurand pentru Baroul Botosani, dintr-un total de 64 de inscrisi.

Din cei 22, 5 candidati au promovat examenul pentru intrarea in profesie ca avocat stagiar, in timp ce pentru Baroul Suceava au fost admisi doar 2 candidati.

Contestatiile privind rezultatele examenului de primire in profesie ca avocat stagiar si respectiv avocat definitiv - sesiunea noiembrie 2010, se vor depune in termen de 48 de ore de la data si ora afisarii listelor (24.11.2010- orele 14), la Baroul Suceava, la fiecare disciplina in parte, informeaza site-ul  Baroului Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
115

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
176

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
49

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...