Voronin il ataca pe Basescu si transmite "multumiri prietenilor rusi"!

Voronin il ataca pe Basescu si transmite "multumiri prietenilor rusi"!

 VLADIMIR VORONIN  

Vladimir Voronin revine cu declaratii in forta. "Moldova este o creatura a pactului Ribentrop-Molotov, ce fel de declaratie e asta?", a anuntat presedintele Republicii Moldova intr-o conferinta de presa, atacandu-l pe Traian Basescu pentru "declaratiile impotriva Chisinaului".

"Vom scoate vizele pentru romani atunci cand Europa ne va da acces liber", a avertizat liderul de la Chisinau, citat de Unimedia.

Voronin le-a recomandandat liderilor partidelor liberale sa nu mai piarda timpul cu actiuni inutile; si asa "nu au capacitati sa stea in parlament si sa conduca lumea".

"Eu nu am auzit ca opozitia sa condamne declaratiile unioniste ale lui Traian Basescu", a subliniat apoi liderul de la Chisinau.

"Multumiri pentru prietenii nostri rusi"!

Inamici sunt europenii, romanii, dar in niciun caz rusii, de la care primesc ajutor permanent, sustine presedintele. "Nu vom oferi nimic in schimb, in afara de multumiri pentru prietenii nostri rusi. Federatia Rusa a demonstrat inca o data ca nu e indiferenta de problemele Moldovei", a declarat Voronin; asta dupa ce a anuntat presa de la Chisinau ca, pe langa creditul de 500 milioane dolari americani, rusii vor mai acorda 20 milioane de dolari pentru repararea cladirii Parlamentului, vandalizata in timpul protestelor din 7 aprilie 2009.

"Lui Chirtoaca sa i se deschida slitul si sa i se introduca un şobolan"

Din discursul presedintelui moldovean n-au lipsit nici obsecinatile, scriu ziaristii de la Jurnal de Chisinau. Iar exemplele nu se lasa asteptate. Prima victima a imaginatiei lui Voronin a fost Dorin Chirtioaca, vicepresedintele Partidului Liberal si primarul Chisinaului. "Lui Chirtoaca trebuie sa i se deschida slitul si sa i se introduca un şobolan. Oricum e holtei", a declarat presedintele. Un raspuns care i-a luat prin surprindere pe jurnalistii care il intrebasera despre problema cainilor si a sobolanilor din Chisinau.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
26

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...

ISU Botoșani, îndemn la respectarea regulilor de prevenire a incendiilor cu ocazia pregătirilor de Paște!

astăzi, 13:17
18

Respectarea unor reguli simple poate preveni producerea unui incendiu cauzat de lăsarea nesupravegheată a aparatelor de gătit. De aceea, ISU Botoșani recomandă:- Nu lăsaţi mâncarea pe...

Expoziție-concurs dedicată Sărbătorilor Pascale la Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 12:16
38

Biblioteca Județeană „Mihai Eminescu” (Filiala Primăverii) Botoșani invită iubitorii de frumos să admire expoziția - concurs  „Lumină din lumină".Organizată d...