Voronin dezbina tara si sperie poporul pentru a obtine voturile vorbitorilor de limba rusa!

"Toţi vorbitorii de limbă rusă trebuie să voteze comuniştii, căci, dacă va câştiga opoziţia, Moldova se va uni cu România şi, astfel, veţi fi nimiciţi".

Acesta este mesajul Partidului Comunistilor, adresat minoritătilor etnice din Republica Moldova, a declarat ieri, 1 iulie, membrul PLDM Dimitrii Ciubaşenco în cadrul conferinţei de presă "Politica Partidului Comuniştilor – factor de destabilizare a relaţiilor interetnice".

PLDM constată că PCRM şi Voronin recurg la asemenea declaraţii pentru a speria poporul şi a-i convinge să voteze pentru ei.

"Guvernarea continuă politica ce dezbină ţara, lansând diferite proiecte monstruoase ce au impact negativ asupra minorităţilor. Statul trebuie să sprijine minorităţile în păstrarea naţionalităţilor, însă felul în care legislaţia funcţionează duce doar la deznaţionalizare", a declarat Iurie Leancă, membru al PLDM.

PLDM mai sustine că, timp de 8 ani, regimul Voronin a divizat societatea în "patrioţi" şi "trădători", în "statalişti" şi "unionişti".

Destabilizarea situaţiei social-politice şi evidenţierea "duşmanilor interni şi externi" au avut drept scop să distragă atenţia cetăţenilor de la gravele probleme interne de ordin social-economic şi de la falimentul guvernării comuniste.

Sursa: Unimedia

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

astăzi, 15:34
11

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...

Bărbat reținut de polițiști, nu a putut sta departe de soție în baza ordinului emis de organele legii!

astăzi, 14:47
56

La data de 1 mai 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani au emis ordonanță de reținere pentru 24 de ore pe numele unui bărbat de 51 de ani, din comuna Bălușeni...

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
55

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...