Voronin a chemat ambulanţa la Parlament, în urma declaraţiilor unui deputat al opoziţiei

Voronin a chemat ambulanţa la Parlament, în urma declaraţiilor unui deputat al opoziţiei

   Pro TV Chisnau

Preşedintele în exerciţiu al Republicii Moldova, Vladimir Voronin, a chemat ambulanţa la sediul Parlamentului, miercuri, în urma unui schimb de replici cu deputatul liberal-democrat Vitalie Nagacevschi, relatează PRO TV Chişinău.

Un echipaj de la Spitalul Cancelariei de Stat a ajuns în faţa Palatului Republicii. Potrivit medicilor, ei au fost chemaţi de urgenţă de la Cancelarie şi sunt în aşteptarea pacientului. Potrivit site-ului Unimedia.md, Vitalie Nagacevschi, deputat PLDM, oferea informaţii despre mai multe acte de corupţie, în care ar fi fost implicată Zinaida Greceanîi, premierul R. Moldova.

"Unde este întrebarea? Deconectaţi microfonul nr. 5. Chemaţi salvarea!", a afirmat Voronin, în timpul declaraţiilor lui Nagacevschi. Potrivit ediţiei electronice a Jurnalului de Chişinău, Voronin a chemat ambulanţa "în glumă", pentru deputatul PLDM.

Docili, colegii săi de partid au apelat serviciul de Urgenţă, comentează la rândul său Ziarul de Gardă. În doar câteva minute, o echipă de medici a sosit la Parlament, fără a preciza la cine a venit.

Medicul de serviciu de la Urgenţă a declarat că, în cazul Legislativului, asistenţa medicală este acordată de un serviciu specializat, al Cancelariei de Stat.

O persoană care a răspuns la numărul de telefon al acestui serviciu specializat de Urgenţă a declarat că nu deţine nicio informaţie despre vreo echipă solicitată în Parlament. "Poate un serviciu privat", a adăugat aceasta.

Sursa: Mediafax

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
316

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
454

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
582

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...