Viteza pe drumul acoperit de zapada, cauza unui accident produs de un botosanean!

Viteza pe drumul acoperit de zapada, cauza unui accident produs de un botosanean!
Doua persoane au fost ranite dupa ce soferul, din Botosani, a pierdut controlul asupra directiei de mers si s-a izbit frontal de un autotractor.  

Duminica, in jurul orei 09.00, F. Florin, de 32 ani, din municipiul Botoşani, în timp ce conducea un autoturism, pe DN 2, în afara localităţii iesene Mirosloveşti, dinspre Moţca spre Roman, nu a adaptat viteza de deplasare pe carosabilul acoperit cu zăpadă, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a pătruns pe sensul opus intrând în coliziune frontală cu un autotractor ce tracta o semiremorcă.

În urma accidentului rutier a rezultat avarierea autovehiculelor implicate şi rănirea uşoară a conducătorului auto şi a pasagerului, ambii din autoturism.

Conducătorii auto au fost testaţi cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ în ambele cazuri. În cauză s-a întocmit dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

FC Botoșani - CS Mioveni, astăzi de la ora 20:00

astăzi, 11:12
4

FC Botoșani întâlnește formația CS Mioveni în barajul de menținere/promovare în Superligă.Verifică aici cotele Superbet pentru meciurile din SuperLiga!FC Botoș...

Ce spune generalul Grecu despre ”aparatul de zbor fără pilot” prăbușit în Botoșani

astăzi, 10:55
40

MapN a anunțat ieri, 16 mai, că este vorba despre ”un aparat de zbor fără pilot” de proveniență civilă. Mai mult, acesta nu avea armament și nici muniție.Asta după ce, î...

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
62

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...