De patru zile: Ambulanta blocata in nameti, cadrele medicale cazate in scoala!

De patru zile: Ambulanta blocata in nameti, cadrele medicale cazate in scoala!
Echipajul de la Serviciul Judetean de Ambulanta care a plecat, vineri, dupa copilul de 9 luni, de la Mitoc, nu a ajuns nici pana acum la Botosani.

Medicul Liviu Stan, o asistenta si soferul au ramas captivi in masina, in nameti, intre Avrameni si Mitoc, dupa care s-au hotarat sa porneasca pe jos catre Avrameni.

Acestia au mers pe jos, prin mormanele de zapada, trei kiloemtri, iar acum sunt cazati la Scoala din Avrameni.

"Masina este inzapezita la trei kilometri de Avrameni. Este o masina 4x4 care dorim cu ardoare sa fie scoasa pentru a o putea folosi la interventii. Nu sunt foarte multe solicitari la ora actuala, dar daca sunt urgente, impreuna cu cei de la Drumuri, punem masini si incercam sa ajungem", a spus medicul Liliana Mateciuc, managerul Seerviciului Judetean de Ambulanta Botosani.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Senator Cristian Achiței: Așternerea straturilor asfaltice, finalizată pe întreaga lungime a DN 28B Botoșani-Tg. Frumos (Foto)

astăzi, 10:21
4

Coșmarul de zeci de ani de pe drumul care leagă Botoșaniul de Tg. Frumos a luat sfârșit. Zeci de politicieni au promis vreme de două decenii repararea drumului care ne leagă județul de re...

România are platformă de promovare a turismului cultural, Botoșaniul figurează pe trei rute!

astăzi, 10:08
15

Turiștii români și străini pot descoperi noi destinații de călătorie din țara noastră, cu ajutorul platformei locale multimedia România Atractivă.Programul România Atrac...

Andone, înaintea meciului cu Mioveni: ”Trebuie să rămânem în Liga 1, indiferent de rezultat, indiferent de evoluție! Nu mă interesează!”

astăzi, 09:37
46

Va întâlni astăzi pe CS Mioveni în dublă manșă, iar turul va avea loc astăzi, de la ora 20:00, sperând și la un public numeros, care să împingă jucătorii de la s...