Viscol puternic şi trafic îngreunat în judeţ! Vezi pe ce drumuri sunt probleme

Intensitatatea vântului a crescut în ultimele ore în judeţul Botoşani, astfel că circulaţia pe unele tronsoane de drum judeţean se desfăşoară în continuare cu dificultate, din cauza sulurilor de zăpadă care se formează pe carosabil.

Probleme sunt pe relaţia Dângeni-Hăneşti, Avrămeni-Mitoc, Mileanca-Coţuşca, Coţuşca-Rădăuţi Prut, Coţuşca-Viişoara-Păltiniş, Coţuşca-Ghireni, Hăneşti-Manoleasa, dar şi în zona Dorohoiului.

Mai mult autoturisme mici au rămas blocate în nămeţi şi a fost nevoie de intervenţia drumarilor pentru a-şi continua drumul.

Sâmbătă dimineaţă o maşină cu pâine a rămas blocată în zona localităţii Dumeni, dar drumarii de la Direcţia Judeţeană de Drumuri şi Poduri au intervenit şi maşina a putut să ajungă la destinaţie.

“În ultimele ore intensitatea vântului a crescut şi sunt porţiuni de 100-200 de metri unde se formează dopuri de zăpadă, dar intervenim în permanenţă pentru îndepărtarea acestora de pe carosabil. Se circulă pe toate drumurile şi facem toate eforturile să le menţinem deschise", a declarat Sorin Clim, directorul Direcţiei Judeţene de Drumuri şi Poduri.

Sâmbătă dimineaţă în unele zone circulaţia se desfăşura pe un singur fir.

Acolo unde sunt probleme din cauza viscolului, pe perioada cât utilajele intervin pentru a îndepărta sulurile de zăpadă de pe şosea, maşinile sunt trase pe dreapta.

În zonele în care viscoleşte puternic pe marginea drumului zăpadă măsoară şi doi metri. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...