Florin Ţurcanu: “Şi eu am directori care au alt carnet de partid, dar ce să fac?”

Preşedintele PNL Botoşani, Florin Ţurcanu, susţine că politicienii ar trebui să lase la o parte teatrul şi spectacolul şi să ducă la îndeplinire ceea ce au promis botoşănenilor în campania electorală când le-au cerut votul, declaraţa sa find făcută după ce liderul PSD Botoşani, Andrei Dolineaschi, a anunţat că va cere sprijinul liberalilor pentru demiterea lui Cătălin Flutur şi a lui Eugen Ţurcanu.

Liderul PNL a spus că şi la unele instituţii aflate în subordinea Consiliului Judeţean sunt unii directori cu alt carnet de partid, dar ei sunt în continuare pe funcţii şi îşi fac treaba.

Suntem oameni tineri şi în loc să demonstrăm că facem o altfel de politică, o altfel de administraţie, am demonstrat că suntem mai ridicoli decât cei mai în vârstă care poate că erau plictisiţi de politică. Să fim serioşi şi să lăsăm teatrul şi spectacolul. Să fim maturi şi să ne aşezăm să ducem  la îndeplinire ceea ce am promis în campaniile electorale. Eu, personal, m-am săturat de teatru. Am făcut o listă câţi directori am eu care au alte carnete de partid dar nu îi schimb. Ce să le fac?, a spus Florin Ţurcanu.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...