Viscol puternic pe unele drumuri din judeţ! Vezi unde se circula cu dificultate

  Viscolul continuă să pună probleme pe unele tronsoane de drum judeţean din judeţul Botoşani, mai ales în câmp deschis unde vântul bate foarte tare.

Circulaţia se desfăşoară cu dificultate pe porţiuni de drum judeţean, de câteva sute de metri, pe relaţia Coţuşca-Mileanca, Coţuşca-Viişoara-Păltiniş, Rădăuţi Prut-Săveni, Hăneşti-Dângeni, Avrămeni-Mitoc, Gulioaia-Dângeni-Miălăşeni, Dragalina-Cristineşti, Pădureni-Murguţa-Ştefăneşti.

"În câmp deschis viscoleşte foarte tare dar suntem cu toate utilajele pe teren şi acţionăm pentru deszăpezire. Sunt porţiuni unde se circulă pe o singură bandă, dar deocamdată nu se impune închiderea vreunui drum", a declarat Sorin Clim.

Pe drumurile judeţene acţionează 28 de pluguri, şase autogrede şi trei autofreze.

Şi pe drumurile naţionale se intervine pentru deszăpezire, pe unele porţiuni circulaţia fiind de asemenea îngreunată de sulurile de zăpadă adunate pe carosabil.

Pe drumurile naţionale circulaţia este îngreunată pe relaţia Săveni-Manoleasa, Mitoc-Rădăuţi-Prut şi Dorohoi-Darabani-Rădăuţi Prut. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

A plătit 2.000 de euro pentru dreptul de a rămâne ilegal într-un stat Schengen!

astăzi, 12:57

Poliţiştii de frontieră din cadrul Punctului de Trecere a Frontierei Stânca efectuează cercetări în privinţa unui bărbat, cu cetățenie R. Moldova, care a prezentat la controlul de...

Gest admirabil al unui pompier botoșănean: Și-a ”dăruit” ziua de naștere copiilor sinistraților din Galați! (Foto)

astăzi, 11:52

Copiii văd și simt lucrurile altfel, iar aceste zile, în care s-au văzut nevoiți să își părăsească propria casă, le vor rămâne în minte pentru totdeauna. Sunt putern...

Postul Părintelui Ionică, scos la concurs. Cine se poate înscrie și care sunt condițiile!

astăzi, 11:23

Dintre cele trei posturi clericale anunțate de Mitropolia Moldovei, două sunt din județul Botoșani. Este vorba despre postul de preot paroh la Parohia ”Izvorul Tămăduirii” din mun...