VIRAL pe Internet. Un polițist a fost atacat de un TAUR într-un oraș din România! VIDEO

VIRAL pe Internet. Un polițist a fost atacat de un TAUR într-un oraș din România! VIDEO
Imaginile cu polițistul atacat de un taur, într-o intersecție a unui oraș din România, au făcut înconjurul lumii, clipul postat pe YouTube fiind preluat de numeroase publicații internaționale, printre care și USA Today.

Chiar dacă imaginile surprinse de camerele de supraveghere amplasate într-o intersecție din Brăila par desprinse dintr-un film de comedie, polițistul atacat de taur a fost rănit, în ajutorul lui sărind mai mulți cetățeni care au asistat la incredibila scenă.  

Taurul, atras probabl de vesta reflectorizantă a agentului de la Poliția Rutieră, îl atacă pe omul legii care dirija circulația în intersecție.

Taurul fugise de la o fermă din apropierea orașului și a fost prins, câteva străzi mai departe, de către angajații fermei, care au reușit să îl izoleze într-un gang dintre două blocuri.

"Agentul a avut noroc că nu a fost lovit chiar din spate, că ar fi putut avea coloana ruptă acum. El a avut un reflex şi a apucat să se întoarcă spre taur şi nu a fost luat chiar prin surprindere. Oricum, a fost lovit destul de puternic, are un hematom urât la cap, iar acum se află la Urgenţe. Sperăm să nu fie ceva foarte grav", a declarat Traian Jipa, directorul poliţiei locale din Brăila, citat de presa locală.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Zeci de elevi în competiția „Cu viața mea apăr viața”. Vezi rezultatele concursului! (Foto)

astăzi, 17:22
63

Probele s-au desfășurat pe terenul de sport al Liceului cu Program Sportiv Botoșani și au reunit la start 13 echipaje de la școli și licee din Botoșani, Dorohoi, Dumbrăvița, Leorda și Flăm&...

Criză de tractoriști în România. Patronii susțin că ar da salarii de peste 2.000 de euro, dar nu mai au cui. „Pleacă în străinătate!”

astăzi, 16:25
126

Tot mai puţini tineri sunt atraşi în România de muncile câmpului și asta deşi un tractorist poate ajunge la un salariu de peste 2.000 de euro pe lună. Iar noile utilaje nu mai a...

Fuego: ”Iubesc Moldova pentru că o parte din familia mea e născută aici, la Botoșani”

astăzi, 15:03
1305

“Cânt mereu cu drag pentru moldoveni, pentru că tatăl meu e din județul Botoșani, dar a plecat în Ardeal când avea 4 anișori. Bunicul meu a luptat la Mărășești-Oituz&r...