Vineri începe „Lupta pentru Codrii de Aramă” de la Botoșani, sute de sportivi din România și Republica Moldova vor fi prezenți!

Evenimentul se bucură de a X-a ediție și este organizat în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret din Botoșani.

Vineri începe „Lupta pentru Codrii de Aramă” de la Botoșani, sute de sportivi din România și Republica Moldova vor fi prezenți!

   Foto: Arhivă

În perioada 21 – 23 iunie, Clubul Sportiv de Airsoft „Bad Brothers” din Botoșani cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST) din Botoșani organizează cea de-a X-a ediție a evenimentului „Lupta pentru Codrii de Aramă”, intitulat „Legends”.

La eveniment sunt așteptați un număr de peste 300 de sportivi din țară, dar și din Republica Moldova. Ca în fiecare an, locul de întâlnire a celor două armate rivale este Centrul de Agrement „Codrii de Aramă” de la Agafton.

Jocul, cu o durată de 24 de ore, începe la ora 17:00 pe 21 iunie și se va finaliza a doua zi, la ora aceeași oră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Român găsit mort în portbagajul unui autobuz din Italia. Mister în jurul decesului său!

astăzi, 12:22
45

Un bărbat în vârstă de 37 de ani a fost găsit mort în portbagajul unui autobuz folosit din localitatea italiană Corigliano Rossano, provincia Cosenza din Calabria, în dimin...

Mesajul colegilor de la Psihiatrie, după moartea Cristinei: „De azi înainte o vom căuta doar în inimile noastre...”

astăzi, 11:41
651

Dr. Florina Rotariuc, șefa Centrului de Sănătate Mintală din cadrul Secției de Psihiatrie a Spitalului Județean „Mavromati” din Botoșani, a transmis un mesaj de condoleanțe după v...

Examenul național de definitivat la Botoșani: Peste 100 de candidați înscriși, unde are loc examenul!

astăzi, 11:14
95

La nivelul județului Botoșani, proba scrisă din cadrul examenului național pentru definitivare în învățământ, sesiunea 2024, se va desfășura miercuri, 24 iulie 2024, î...