Vineri începe „Lupta pentru Codrii de Aramă” de la Botoșani, sute de sportivi din România și Republica Moldova vor fi prezenți!

Evenimentul se bucură de a X-a ediție și este organizat în colaborare cu Direcția Județeană de Sport și Tineret din Botoșani.

Vineri începe „Lupta pentru Codrii de Aramă” de la Botoșani, sute de sportivi din România și Republica Moldova vor fi prezenți!

   Foto: Arhivă

În perioada 21 – 23 iunie, Clubul Sportiv de Airsoft „Bad Brothers” din Botoșani cu sprijinul Direcției Județene de Sport și Tineret (DJST) din Botoșani organizează cea de-a X-a ediție a evenimentului „Lupta pentru Codrii de Aramă”, intitulat „Legends”.

La eveniment sunt așteptați un număr de peste 300 de sportivi din țară, dar și din Republica Moldova. Ca în fiecare an, locul de întâlnire a celor două armate rivale este Centrul de Agrement „Codrii de Aramă” de la Agafton.

Jocul, cu o durată de 24 de ore, începe la ora 17:00 pe 21 iunie și se va finaliza a doua zi, la ora aceeași oră.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Scandalagii amendați de jandarmi la Zilele Municipiului Dorohoi!

astăzi, 15:05

Vineri seară, pe timpul executării misiunii de asigurare a ordinii și siguranței publice la Zilele municipiului Dorohoi, jandarmii botoșăneni au acționat preponderent preventiv, pentru ca manif...

Zilele Municipiului Dorohoi: Andra a făcut show în prezența a sute de spectatori! (foto, video)

astăzi, 13:47

Startul evenimentelor a avut loc cu numeroase programe artistice susținute de grupuri vocale, tineri artiști și soliști vocali din oraș, ce au încântat pe cei prezenți prin muzică ...

Reacția lui Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fost „întoarsă” de Botoșani. Ce a spus despre incidentul din tribune!

astăzi, 12:15

În urma acestui rezultat, Dinamo se află pe locul trei în clasament, cu 17 puncte. De cealaltă parte, Botoșani a rămas tot penultima, cu 8 puncte. Zeljko Kopic, după ce Dinamo a fo...