Vine Craciunul iar noi vom avea temperaturi de primăvară

Vine Craciunul iar noi vom avea temperaturi de primăvară

Vine Craciunul iar noi se pare, cel puțin după cum anunță meteorologii, că vom avea temperaturi de primăvară

Astfel, în perioada 16 – 22 decembrie 2019 un val de aer cald va trece prin ţară, așa că se vor înregistra temperaturi de peste 20 de grade Celsius, mult mai mari față de cele normale pentru această perioadă a anului.

Concret, România va fi traversată de un val de aer tropical, lucru care va duce la temperaturi maxime de până la 16 – 20 de grade Celsius în unele regiuni ale teritoriului.

De miercuri, 18 decembrie, vremea se încălzește în toată țara. În regiunile de câmpie și deal, dar mai ales în cele de pe litoral și din sudul teritoriului, se vor înregistra maxime de până la 20 de grade Celsius.

De altfel, nu numai în data de 18 decembrie vom avea parte de temperaturi anormale pentru perioada în care ne aflăm, ci toată săptămâna.

Practic, vorbim despre temperaturi de primăvară, iar acest lucru se va simți mai mult ca sigur la Târgoviște, unde se vor înregistra chiar și 21 de grade Celsius, dar și în Ploiești, unde în termometre vor fi 20 de grade Celsius.

„Vine un val de aer cald peste țara noastră. Temperaturile resimțite sunt anormal de mari pentru această perioadă, sunt practic temperaturi pentru luna mai. Vor fi temperaturi istorice. Miercuri, vom ajunge la 21-23 de grade Celsius, ceea ce pentru luna decembrie este complet uluitor. De vineri, vremea se va răci treptat, dar de Crăciun vom avea tot temperaturi de primăvară”, a explicat meteorologul Silviu Grigore, la România TV.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Profesorii „vinovați” de rezultate slabe la simularea de la Bacalaureat, trimiși la perfecționare!

Joi, 18 Aprilie 2024
550

Inspectorii școlari vor organiza activități metodice cu profesorii care predau discipline pentru Bacalaureat. Prioritatea este acordată profesorilor care au elevi cu medii sub 6 la simularea exame...

Bărbat de 49 de ani, depistat conducând sub influența alcoolului pe un drum din județ!

Joi, 18 Aprilie 2024
121

În cursul zilei de miercuri,17 aprilie 2024, polițiștii din cadrul Secției de Poliție Rurală nr.1 Botoșani au oprit pentru control pe drumul public din comuna Gorbănești un autoturism co...

Beneficiarii de prestații sociale își vor primii zilele următoare drepturile bănești!

Joi, 18 Aprilie 2024
76

Agenția Județeană pentru Plăți și Inspecție Socială Botoșani anunță că au fost virate în Trezoreria Botoșani  sumele necesare efectuării plăţilor drepturilor aferente  ...