Viitorul castiga meciul cu Petrolul si trece peste FC Botosani! REZULTATE, CLASAMENT

Viitorul castiga meciul cu Petrolul si trece peste FC Botosani! REZULTATE, CLASAMENT

   PROSPORT

Fără Geraldo și Teixeira, Petrolul a fost învinsă pe teren propriu de Viitorul, scor 1-2, după golurile lui Bogdan Mitrea și Cristi Manea, respectiv Ciprian Vasilache pentru gazde.

Oaspeții au plecat cu infirmeria plină. Viitorul a început cum nu se putea mai bine partida de pe "Ilie Oană" și după 11 minute o conducea pe Petrolul prin golul fundașului stînga Mitrea, care a ajuns la cota 14 în Liga 1, reușind astfel sî înscrie mai multe goluri decît toată echipa Rapidului.

Gheorghe Hagi a fost nevoit să facă prima schimbare după numai 20 de minute de joc, introducîndu-l pe Bonilla în locul lui Henrique, care a fost accidentat de Ipsa. După alte 16 minute, "regele" a fost nevoit să-l schimbe și pe Daminuță care a ieșit de pe teren accidentat și în locul său a intrat Nedelcu.

Partea a doua a mai adus o schimbare forțată pentru Viitorul. Nedelcu, fotbalistul intrat în prima repriză, a fost înlocuit cu Pană. Golul doi al Viitorului a venit în minutul 67, cînd Bonilla a scăpat pe partea stîngă și l-a găsit în fața porții pe Cristi Manea, acesta din urmă fiind nevoit să îndeplinească o simplă formalitate. Astfel Manea a reușit primul său gol în Liga 1 și este cel mai tînăr marcator din acest sezon.

Petrolul a marcat golul de onoare cu un minut înainte de final prin Ciprian Vasilache, care a înscris printr-o breșă lăsată de Albuț la colțul scurt.

După această etapă, Viitorul urcă pe locul 7, cu 38 de puncte, și e mai aproape ca oricînd de cupele europene, reușind să se apropie la o lungime de Dinamo. De partea cealaltă, ploieștenii rămîn pe poziția a treia, cu 46 de puncte.

REZULTATE:




 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

astăzi, 20:00

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

astăzi, 19:20

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...

Valeriu Iftime, PNL: „Stau și mă întreb: Totuși, cine a condus județul ăsta?” (Video)

astăzi, 18:45

„Una din întrebări a fost direcția în care se îndraptă județul Botoșani, dacă este una bună sau greșită. Sigur că e neplăcut să afli că 80% dintre botoșăneni spu...