Videoclip scandalos cu o gașcă de tineri din Botoșani, versuri cu amenințări: „Noi suntem Centrul Vechi și vă dăm cu macete în cap” (video)

Acest lucru vine la câteva zile după cele întâmplate cu Cris în Centrul Vechi din Botoșani.

Un videoclip în care apar mai mulți tineri a fost viralizat pe rețelele de socializare. În videoclip, tinerii rostesc versuri despre Centrul Vechi și despre cum vin cu „toată brigada și vă luăm zilele.

Redăm versurile mai jos:

Noi suntem Centrul Vechi și vă dăm cu macete în cap. Reprezint Centrul Vechi și toate străzile.

Adunăm toată brigada și vă luăm zilele!”

„Ați ascultat în anii 1990 BUG Mafia?”

Comisar de poliție Tudor Costîn, inspector-șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, a fost întrebat de mai mulți jurnaliști de măsurile luate față de acești tineri, având în vedere că versurile reprezintă o amenințare și în județul Iași un astfel de caz a deschis un dosar penal pentru ultraj.

La acestea, șeful IPJ Botoșani a declarat că i-au identificat pe tineri, însă ceea ce au făcut ei ar reprezenta un „act artistic”.

Sunt identificați. Din verificările noastre nu au antecedente penale sau să fi fost sancționați vreodată. Este un act artistic în accepțiunea lor pe care Poliția nu îl poate interzice”, a declarat cms. Tudor Costîn, inspector-șef al Inspectoratului de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani.

După cele semnalate de jurnaliști, șeful IPJ Botoșani a ținut să îi întrebe dacă au ascultat vreodată trupa BUG Mafia. „Ați ascultat în anii 1990 BUG Mafia? Ați ascultat.”

Deși i-au identificat pe tineri, doar în baza imaginilor obținute nu se poate lua nicio măsură, deoarece nu reprezintă vreo faptă penală sau contravențională.

Deocamdată în baza imaginilor respective nu avem întocmit niciun dosar penal și nu este nicio faptă de natură penală sau contravențională”, a completat agent principal de poliție Delia Nenișcu, purtător de cuvânt în cadrul IPJ Botoșani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Bianca Ciaicofschi

Părintele Ioan Alupoaiei, condus pe ultimul drum de ziua preotesei sale! ÎPS Teofan: „Poate Părintele Ioan era deja pregătit pentru veșnicie” (foto, video)

astăzi, 15:21

Comunitatea creștină și-a luat rămas bun de la unul dintre cei mai iubiți și apreciați preoți din municipiul Botoșani. Peste 300 de botoșăneni au venit la Biserica „Izvorul Tămăduir...

Noul prefect de Botoșani a depus jurământul de credință. Nechifor: „Îmi doresc să nu vă înșel așteptările” (foto, video)

Friday, 13 September 2024

Decizia de a-l numi în funcția de prefect al județului Botoșani pe Dan Nechifor a fost luată în ședința de Guvern care a avut loc miercuri, 11 septembrie 2024. La două zile de la nu...

Teatrul „Mihai Eminescu” din Botoșani deschide stagiunea cu o premieră: L.M.A., spectacol cu, pentru și despre adolescenți! (foto, video)

Thursday, 12 September 2024

Este vorba despre „L.M.A.” de Selma Dragoș, în regia Deliei Gavlițchi. Regia artistică: Delia Gavlițchi, Scenografia: Tȕnde Tomos, Coregrafia: Victoria Bucun, Sound design: Adri...