VIDEO Un autocar cu 50 de români a luat foc în Ungaria

VIDEO Un autocar cu 50 de români a luat foc în Ungaria
Un autocar cu 50 de turisti români a luat foc în apropiere de granița Ungariei cu Austria în data de 29 decembrie, în jurul orei 00.30. Toţi pasagerii au reuşit să coboare din autocar înainte ca incendiul să cuprindă maşina.

Potrivit Alba24.ro autocarul se afla pe autostrada M9 când pasagerii au semnalat prezenta unui miros pregnant de ars, după care, în câteva secunde tot interiorul autocarului a fost cuprins de fum negru înecăcios.

Incidentul s-a produs în Ungaria, la 7 km de granița cu Austria, iar în autocar se aflau aproximativ 50 de pasageri.

La oprirea de urgență a autocarului toți pasagerii au reușit să iasă în siguranță afară din autovehicul. La câteva secunde după ce după ce pasagerii au reușit să se dea jos din autocar, acesta a fost cuprins de flăcări nemaiputându-se salva absolut nimic din bagajele turiștilor.

Pasagerii spun că toate încercările de a stinge focul au fost imposibile iar extinctorul aflat în dotarea autocarului nu a funcționat. Autocarul aparține firmei Double-t și se deplasa din Bucuresti spre Munchen, cu turiști români care urmau să petreacă revelionul la rudele din Germania.

Șocați de ce au pățit, cu toate că nu au reușit să își recupereze bunurile, o bună parte din turiștii s-au bucurat că documentele personale, pe care le aveau asupra lor, le-au rămas intacte. Unii dintre pasageri au rămas fără nimic, după ce flăcările le-au mistuit bagajele, hainele și banii pe care îi aveau în genți.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
26

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
179

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
72

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...