VIDEO - Riscă închisoarea, după ce și-a bătut joc de un cerșetor român: A înlocuit crema de la biscuiți cu pastă de dinți!

Postarea online i-a adus tânărului peste 2.000 de euro din reclamele de pe YouTube. Acum, vloggerul riscă doi ani de închisoare și trebuie să-i plătească cerșetorului român daune de 30.000 de euro.

VIDEO - Riscă închisoarea, după ce și-a bătut joc de un cerșetor român: A înlocuit crema de la biscuiți cu pastă de dinți!

Un vlogger din Barcelona risca pedeapsa cu inchisoarea, dupa ce a jucat o farsa unui cersetor roman aflat pe strazile Spaniei. Tanarul, pe nume Kangua Ren, a mers sa dea cativa bani si un pachet de biscuiti cersetorului, numai ca inainte a inlocuit crema cu pasta de dinti.

Vloggerul chiar s-a filmat glumind ca, astfel, ii va face un bine cersetorului, ajutandu-l sa se spele pe dinti, scrie The Telegraph: "Cred ca nu si-a mai curatat dintii de cand a saracit".

Atunci cand l-a intalnit pe strada pe Gheorghe L., in varsta de 52 de ani, vloggerul l-a intrebat care este cea mai mare suma primita si l-a intrebat daca ii este foame. Cersetorul a luat biscuitii, insa a vomitat dupa ce a mancat.

Intamplarea, care a avut loc in luna ianuarie 2017, a fost filmata si postata online de tanarul originar din China si i-a adus acestuia peste 2.000 de euro din reclamele de pe YouTube.
 

Autoritatile insa nu au fost atat de amuzate de isprava vloggerului si i-au intocmit dosar penal pentru infractiune impotriva integritatii morale, in ciuda faptului ca acesta a sters clipul de pe YouTube si a incercat sa-i cumpere tacerea cersetorului cu 300 de euro. Kangua Ren risca acum doi ani de inchisoare si trebuie sa-i plateasca cersetorului daune de 30.000 de euro.

Potrivit anchetatorilor, vloggerul nu este la prima isprava de acest fel. Anterior, le-a dat copiilor si batranilor sandvisuri cu excremente ale pisicii sale.

In ce il priveste pe cersetorul roman, acesta a povestit, pentru El Pais, ca a facut inchisoare in timpul regimului comunist si ca a fost internat intr-un spital de psihiatrie, dar ca nu stie pentru ce. Referitor la incident, romanul a spus ca niciodata nu s-a purtat nimeni atat de urat cu el pe strada si ca oamenii din barul langa care se afla atunci cand a vomitat l-au ajutat de multe ori cu alimente si haine. sursa

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri

Cerbul de Aur: 71 de artişti din 21 de ţări s-au înscris în concursul de interpretare

Duminică, 7 Iulie 2019
613

Organizatorii, televiziunea publică, au închis sâmbătă sesiunea de înscrieri pentru Concursul internaţional de interpretare al Festivalului Cerbul de Aur – ediţia 2019....

„Spider-Man: Far From Home”, al doilea film cu cele mai mari încasări de Ziua Independenţei

Duminică, 7 Iulie 2019
461

Pe 4 iulie, filmul regizat de Jon Watts, al şaptelea al francizei, a generat încasări de 25,2 milioane de dolari, potrivit Variety. Sursa: News.roCiteste mai mult AICI

Un tată a înălţat o dronă pentru a-şi fotografia copiii aflaţi pe plajă. La scurt timp după aceea a avut parte de un moment de infarct: „A fost un moment de la Dumnezeu”

Sâmbătă, 6 Iulie 2019
3001

În apă se aflau, în acel moment, cinci persoane, printre care trei sunt copiii lui Dan Watson, operatorul dronei, potrivit unui articol publicat pe platforma MSN News.Pe aceeaşi plaj...