VIDEO Mesajul lui Obama catre americani, de 4 iulie: Timpurile sunt grele, dar vom reusi sa le depasim

VIDEO Mesajul lui Obama catre americani, de 4 iulie: Timpurile sunt grele, dar vom reusi sa le depasim

   Obama 4_iulie America

Presedintele Barack Obama le-a transmis americanilor, cu ocazia Zilei Nationale a Statelor Unite, ca, desi timpurile sunt grele, vor reusi sa depaseasca acest moment dificil, gratie spiritului intreprinzator specific natiunii, relateaza AFP.

"Trebuie sa facem fata unei serii de provocari de o amploare fara percedent pentru epoca noastra", a spus presedintele, in cadrul alocutiunii saptamanale adresate americanilor, carora le-a reamintit ca SUA sunt implicate "in doua razboaie si o batalie impotriva unei profunde recesiuni".

Barack le-a cerut americanilor sa sustina reformele pe care le promoveaza administratia pe care o conduce, fie ca este vorba despre educatie, sanatate, protectia mediului sau energie.

Dar liderul de la Casa Alba a transmis si un mesaj mai pozitiv audientei, care profita de week-end-ul prelungit pentru a face gratare sau pentru a participa la sarbatorile organizate in toata tara, cu ocazia Zilei Nationale.

"Noi nu suntem un popor caruia ii este frica de viitor. Noi suntem poporul care reuseste sa faca lucrurile sa se intample. Si, de acest 4 iulie, trebuie inca o data sa facem apel la aceasta trasatura de caracter", a spus el.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
14

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
148

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...

Comercianții de carne prinși pe picior greșit de forțele de ordine, s-a lăsat cu amenzi de aproape 40.000 de lei!

astăzi, 10:46
64

Polițiștii din cadrul Serviciului de Investigare a Criminalității Economice, cu sprijinul specialiștilor din cadrul Direcției Sanitar Veterinară și pentru Siguranța Alimentelor și a Inspecto...