Politistii britanici, chemati sa caute un hamster

Politistii britanici, chemati sa caute un hamster
Politistii din South Yorkshire primesc in fiecare luna 15.000 de apeluri care nu reprezinta urgente.

Potrivit reprezentantilor politiei, opt din zece apeluri nu necesita interventia lor. Unul dintre apelurile data ca exemplu este cel al unei femei care ii ruga disperata sa o ajute sa isi caute hamsterul.

Operatorii liniei de urgente spun ca femeia nu glumea si le spunea ca il aude pe hamster printre placile de gresie, informeaza Daily Mail. Apelul respectiv a fost facut public pentru a explica oamenilor cat de serioasa este problema.

Un alt caz este cel al unui barbat care le-a spus inca de la inceput ca nu areo urgenta, dar vrea un numar de telefon la care sa sune pentru ca avea multe viespi in gradina.

Politistii britanici au facut un apel ca oamenii sa nu ii mai sune pentru astfel de probleme deoarece ar putea pune in pericol viata celor care chiar au nevoie de ajutor.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Razie noctură a polițiștilor rutieri pe străzile din Botoșani! (foto)

astăzi, 13:12
25

În noaptea de 1 spre 2 mai 2024, polițiștii din cadrul Biroului Rutier, împreună cu Biroul de Ordine Publică, Șecțiile de Poliție Rurală nr. 1 Botoșani și 3 Hlipiceni și cu poli...

Uluitoarele ouă „închistrite” de Rogojești și faima lor europeană. Cum a ajuns un cătun din Botoșani capitală culturală!

astăzi, 11:47
63

Cătunul Rogojești, din județul Botoșani, nu are cine știe ce faimă în România, deși la nivel european este considerat un adevărat miracol cultural.Mica așezare este situată l...

Delicii sănătoase: secretul din spatele succesului laboratorului de patiserie "Cuptorul Nelei" (galerie foto)

astăzi, 11:05
292

Cu o viziune clară, Nela Andrici, inginer în industria alimentară, a înființat un laborator de patiserie specializat în produse din aluat dospit, oferind o gamă diversificată de...