VIDEO. Lângă noi: Filmarea de la Suceava care a devenit virală. Mafia permiselor auto. DNA, intervenție de urgență

VIDEO. Lângă noi: Filmarea de la Suceava care a devenit virală. Mafia permiselor auto. DNA, intervenție de urgență

DNA face verificări după ce în mediul online a apărut o inregistare audio în care un instructor auto cerea o șpagă de 400 de euro.

Un instructor auto din județul Suceava  a fost filmat cu camera ascunsă în timp ce pretindea suma de 400 de euro unei tinere pentru a lua permisul auto. După ce în mediul online a fost făcută publică înregistrarea discuțiilor purtate între rudele fetei și instructorul auto care cerea șpagă, procurorii DNA s-au autosesizat și au început ancheta.

În înregistrarea care durează cinci minute se poate auzi cum instructorul auto solicită primirea unei sume de 400 de euro. Eleva spune că instructorul de la o școală de șoferi din Cajvana i-ar fi sugerat să plătească 400 de euro, înainte de examen, pentru a fi sigură că va trece examenele și va primi permisul auto. Ea i-a spus instructorului că îi va da banii, a luat examenul,  după care acesta i-a cerut banii. După ce rudele fetei au intervenit mai vehement, instructorul auto a spus că nu mai este obligatoriu ca fata să dea banii, ea făcând acest lucru doar dacă vrea.

DNA s-a autosesizat. „Dacă vrei dai bani, dacă nu  vrei nu dai”, scrie stirisuceava.net.

„Am luat la cunoştinţă despre această situaţie şi rămâne să analizăm dacă din filmare rezultă elementele necesare pentru a ne sesiza cu privire la suspiciunea săvârşirii unei fapte de corupţie”, a declarat purtătorul de cuvânt al Direcţiei Generale Anticorupţie, Sarmiza Fetcu.

 

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Alertă: O botoșăneancă a dispărut de acasă împreună cu copilul ei de 4 ani!

astăzi, 13:41
122

Polițiștii botoșăneni efectuează verificări pentru localizarea unei femei de 49 de ani, din comuna Hudești, care a părăsit domiciliul în data de 22 aprilie 2024, împreună cu fiul...

Care este starea lui Benzar, fotbalistul rănit grav la meciul cu Dinamo: ”Greu de crezut că-l mai putem folosi în etapele următoare!”

astăzi, 13:15
348

FC Botoșani a învins Dinamo, 2-1, într-un meci plin de evenimente. Au fost de toate: un autogol, un penalty ratat, un antrenor eliminat, un fotbalist trimis la cabine și un altul care a ...

Ediția a doua a Conferinței științifice „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de nord a Moldovei”, la Botoșani

astăzi, 12:30
36

În intervalul 25-26 aprilie 2024, Muzeul Județean Botoșani, Secția Istorie-Arheologie, organizează conferința științifică „Hierasus – Cercetări arheologice în zona de ...