VIDEO In catuse: Elena Udrea a facut din nou semnul controversat cu degetul la nas

Elena Udrea a facut miercuri din nou semnul controversat cu degetul la nara dreapta dupa ce a fost scoasa din arestul Politiei si dusa la Inalta Curte de Casatie si Justitie, unde se judeca propunerea de arestare preventiva pentru 29 de zile.

Udrea a fost adusa incatusata la sediul ICCJ. Elena Udrea a fost retinuta marti seara pentru 24 de ore de procurorii DNA si pusa sub acuzare într-un dosar disjuns din dosarul Microsoft pentru doua fapte de trafic de influenta si o fapta de spalare de bani.
Fostul ministru a facut gestul controversat cu degetul la nas si luni, in Parlament, in timpul sedintei in care deputatii urmau sa dea votul pe cererile DNA de incuviintare a urmaririi penale si de arestare care o vizau, scrie Hornews.

Elena Udrea a explicat, ulterior, pe Facebook gestul sau: "Vad ca gestul meu Parlament in care am dus mana la nas a creat mare valva si s-a transformat in subiect de analiza semiotica. In realitate, e un semn pe care l-am facut unei persoane dragi mie, careia am vrut sa-i transmit ca totul e in regula".

Presa a scris dupa gestul din Parlament, cand Elena Udrea si-a atins nara dreapta cu degetul in doua randuri, ca acest semn ar putea fi asociat limbajului mafiot. Antena 3 a transmis luni imaginile cu gestul Elenei Udrea, titrand "Udrea, gest mafiot la finalul discursului". In limbajul mafiot exista diferite versiuni de interpretare a unui astfel de gest, el reprezentand fie o amenintare fie un avertisment.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...