Pietrele puse pe Calea Naţională au iscat discuţii. "Răbdare până la sfârşitul lunii martie", recomandă primarul

Amenajarea peisagistică începută anul trecut de municipalitate, pe Calea Naţională, a fost subiect de discuţie la întâlnirea de miercuri, de la Primărie, în cadrul căreia s-a discutat bugetul pe anul în curs.

Consilierul local Cătălina Lupaşcu i-a transmis primarului Ovidiu Portariuc că mai mulţi cetăţeni au întrebat-o dacă este mulţumită de cum arată una dintre cele mai importante artere din oraş, după investiţiile făcute pe această zonă, Lupaşcu adresându-i mai departe întrebarea edilului-şef al municipiului.

“M-au întrebat dacă îmi plac aceste amenajări de pe Calea Naţională care au beneficiat de investiţii anul trecut, prin reamenajarea cu acele pietre care arată “nemaipomenit" de bine acum. Aşteaptă un răspuns de la dumneavoastră", a spus Cătălina Lupaşcu.

Primarul Ovidiu Portariuc i-a recomandat consilierului local să aibă răbdare până ce investiţia va fi finalizată.

“Eu vă spun dvs. şi când vă întâlniţi cu ei să le transmiteţi mesajul. Începând cu luna martie, aprilie, va fi finalizată acea amenajare peisagistică. Un spaţiu verde de genul acesta nu poate fi evaluat în luna februarie. În luna ianuarie, februarie, oraşul arată mai cenuşiu, dacă ar ţine de mine aş face să înverzească mai repede şi copacii şi spaţiile verzi dar nu pot face lucrul acesta. Răbdare până la sfârşitul lunii martie, începutul lui aprilie, atunci când spaţiile verzi vor înverzi, se vor trezi la viaţă, inclusiv copacii plantaţi pe acele spaţii şi din primăvară va putea fi văzut rezultatul final al acestor amenajări. O casă trebuie să aşteptăm să fie finalizată ca să  vedem cum arată", a spus primarul Ovidiu Portariuc.

Potrivit acestuia, anul acesta nu vor fi alocate alte fonduri pentru amenajări pe Calea Naţională, fiind făcute deja toate achiziţiile, inclusiv de mobilier urban.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Părintele Ionică, pomenit zi de zi prin oficierea Sfintei Liturghii și a Slujbei parastasului!

Saturday, 28 September 2024

Au trecut două săptămâni de când Părintele Ioan Alupoaiei, parohul Bisericii Izvorul Tămăduirii din municipiul Botoșani, a părăsit această lume. După tradiția veche și gene...

Mamă și fiu transportați la spital după ce s-au răsturnat cu mașina în Dorohoi! (foto)

Saturday, 28 September 2024

Două persoane, o femeie de 55 de ani și fiul ei, de 17 ani, au ajuns la spital în urma unui accident rutier ce s-a produs, sâmbătă după-amiază, pe strada Progresului din municipiul D...

Rugăciuni pentru ferirea de furtuni și inundații în bisericile din Botoșani!

Saturday, 28 September 2024

Având în vedere avertizările meteorologice referitoare la mari furtuni şi ploi abundente, care vor cuprinde mai multe regiuni din România, Patriarhia Română îndeamnă ...