VIDEO! Gigi Becali, eliberat: "Dacă iese Ponta preşedinte, în 3 zile ne graţiază pe mine şi pe Popescu!"

Gigi Becali a fost eliberat astăzi din închisoare pentru 24 de ore! Este ziua liberă pe care patronul Stelei trebuie să o primească lunar ÅŸi este chiar prima zi în afara Penitenciarului după ce a fost condamnat la 3 ani ÅŸi jumătate.

Becali trebuie însă să se întoarcă mîine la 9:00 la Penitenciarul Poarta Albă. În acest moment a ajuns la casa din Pipera, acolo unde se va reîntîlni cu familia sa, dar ÅŸi, cel mai probabil, cu LaurenÅ£iu Reghecampf ÅŸi jucătorii Stelei.  

Patronul Stelei a oferit ÅŸi primele declaraÅ£ii cînd a ajuns în faÅ£a casei: "Am o mare rugăminte către televiziuni: lăsaÅ£i-mi familia în pace ÅŸi rămîn eu cu voi pînă la adînci bătrîneÅ£i. Atît vă cer, ce cîÅŸtigaÅ£i dacă îi urmăriÅ£i? Nimic. Voi îmi lăsaÅ£i familia ÅŸi eu stau cu voi pînă la moarte! RespectaÅ£i-mi dorinÅ£a".

Becali a plecat după doar cîteva minute la cimitir, acolo unde a ÅŸi susÅ£inut o conferinţă de presă. A explicat că iese din viaÅ£a politică ÅŸi a promis că nu va mai jigni pe nimeni: "Am trimis scrisori la preÅŸedinte. Le cer iertare tuturor celor pe care i-am jignit. Nu se va mai întîmpla vreodată aÅŸa ceva. Nu mă mai interesează politica, m-am curăţit în închisoare. Nu voi mai jigni pe nimeni. Mă durea sufletul să le văd pe fete la închisoare, nu suportam să văd lacrimi pe obrazul fetelor mele. De aceea nu vor veni. Fac ÅŸi un apel către primul ministru. Dă graÅ£ierea ÅŸi îÅ£i va da Dumnezeu fără chinuri. Da, da, da. Nu sper însă într-o graÅ£iere acum. Dar dacă iese Victor Ponta preÅŸedinte, a treia zi vor fi eliberaÅ£i Gigi Becali ÅŸi Gică Popescu".

Permisia de 24 de ore i-a fost acordată lui Gigi Becali în urma deciziei luate de comisia de specialitate a penitenciarului. Becali a fost recompensat pentru bună purtare, după ce a participat la activităţi ÅŸi a respectat regulamentul.

Gigi Becali mai are de ispăşit încă doi ani ÅŸi jumătate de închisoare, dar de acum două săptămîni a început ÅŸi munca la Academia lui Gică Hagi, acolo unde lucrează de luni pînă vineri ca supraveghetor.

APASA AICI SI VEZI VIDEO!

sursa: gsp.ro

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Amenzi usturătoare aplicate de către inspectorii ITM Botoșani angajatorilor găsiți în neregulă!

astăzi, 20:00

În urma controalelor, au fost constatate 86 deficienÅ£e pentru care au fost dispuse măsuri de remediere, au fost aplicate 7 sancÅ£iuni contravenÈ›ionale, din care 2 avertismente È™i 5 amenzi, &...

Decizie a Parlamentului: PFA-urile, întreprinderile familiale și întreprinderile individuale își vor putea schimba regimul juridic!

astăzi, 19:20

Prin excepÈ›ie de la prevederile art. 21, 27 È™i 33, persoanele fizice autorizate, întreprinderile individuale È™i întreprinderile familiale vor putea opta, după minimum un an de funcÈ›io...

Ziua Internațională a Educației, sărbătorită de preșcolarii unei grădinițe din Botoșani! (foto)

astăzi, 18:40

Activitățile desfășurate au fost  variate È™i atractive, cu teme specifice: „Împreună pentru educaÈ›ie”, „La mulÈ›i ani, dragi educatoare!”, „GrădiniÈ›a-...