Videanu: O alianta PSD-PNL ar fi utila si pentru PD-L

Videanu: O alianta PSD-PNL ar fi utila si pentru PD-L
Adriean Videanu crede ca o eventuala alianta PSD-PNL ar putea fi utila si pentru PD-L si s-a declarat rezervat in privinta unor intelegeri preelectorale pe care partidul sau le-ar putea incheia.

"O alianta PSD-PNL vreau sa va spun sincer, este strict punctul meu de vedere personal, cred ca ar fi utila si pentru PD-L, pentru ca intr-adevar s-ar crea doua forte politice puternice care vor veni in fata electoratului si vor cere votul, una de stanga, sau hai sa spunem cel mult de centru-stanga, si una de dreapta, sigur venind fiecare cu proiectul sau in fata cetatenilor", a declarat duminica Adriean Videanu, conform agenitiei Agerpres, citat de Evenimentul Zilei.

La intrebarea daca PD-L planuieste o alianta cu in alt partid, Adriean Videanu a declarat ca PD-L nu poate incheia aliante preelectorale.

"PD-L are o prevedere statutara cum ca nu mai face aliante preelectorale. Aliante postelectorale se pot face, iar noi avem o colaborare foarte buna cu UDMR, o colaborare foarte buna cu UNPR, si sigur suntem deschisi la orice colaborare cu partidele de dreapta", a mai declarat prim-vicepresedintele PD-L.
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Moarte cruntă pentru un șofer român în Belgia, chiar sub ochii soției. Cineva a aruncat un capac de canalizare în cabina TIR-ului!

astăzi, 12:35
122

Șoferul român de TIR a fost victima unui act șocant de violență petrecut în noaptea de vineri spre sâmbătă, 11 mai 2024, când cabina sa a fost lovită de un capac de cana...

Incendiu uriaș la Salcea, populația avertizată prin RoAlert și sfătuită să evite zona! (Foto, Video)

astăzi, 11:25
1877

Focul a izbucnit la o hală a unui operator economic, care are ca activitatea producția de tâmplărie PVC.Fum negru deasupra orașului Salcea. În acest moment intervin pompierii milit...

Carol, copilul din Botoșani care cucerește scena și ringul de dans! (Video)

astăzi, 11:04
141

În cadrul Top Child Performance, Carol este propus la Premiul special pentru cea mai frumoasă evoluție în muzică ușoară și performanță în dans sportiv.Ieremciuc Carol And...