Victor Ponta: La Botoşani e o alianţă PNL-PDL care e împotriva a ceea ce au votat oamenii

Victor Ponta: La Botoşani e o alianţă PNL-PDL care e împotriva a ceea ce au votat oamenii
Premierul Victor Ponta şi-a exprimat convingerea că primarul Sectorului 4, Cristian Popescu Piedone, va discuta cu reprezentanţii PNL despre situaţia din Consiliul local, astfel încât să nu se mai alieze cu PDL, iar PNL să îl sprijine.

"Am fost informat despre situaţia de la Sectorul 4, unde domnul Bănicioiu e preşedintele organizaţiei. Poziţia PSD, PC, UNPR e foarte clară: primarul Sectorului 4, domnul Cristian Popescu Piedone, a fost candidatul nostru, este primarul nostru, este cel mai bun primar al Sectorului 4, oamenii l-au votat şi îl susţinem în totalitate în toate proiectele", a spus Ponta.

El a precizat că nu a discutat cu PNL despre situaţia de la Sectorul 4, dar şi-a manifestat convingerea că o va face Piedone. "Nu (am discutat cu colegii de la PNL - n.r.) Cred, sunt convins că domnul primar va discuta şi cu colegii de la PNL, ca să nu se mai alieze cu PDL şi să sprijine primarul şi cetăţenii Sectorului 4", a spus Ponta.

El a menţionat că la fel se va întâmpla şi la Botoşani, unde există o alianţă între PNL şi PDL.

"La fel cred că se va întâmpla şi la Botoşani. Acolo e o alianţă PNL-PDL care, evident, nu e doar împotriva PSD, ci e împotriva a ceea ce au votat oamenii la Botoşani şi sunt convins că o rezolvăm", a mai spus Victor Ponta.

Sursa: Mediafax

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bogdan Andone răsuflă ușurat după FC Botoșani – CS Mioveni 1-0: „Băieții merită felicitări pentru că au luptat, au crezut!”

Vineri, 17 Mai 2024
269

Bogdan Andone a avut un discurs exuberant după ce FC Botoșani a învins-o pe CS Mioveni, 1-0, în turul barajului pentru menținerea/promovarea în Superliga.Unicul gol al partide...

FC Botoșani - CS Mioveni 1-0! Victorie uriașă pe Municipal. Sperăm la salvare! (foto, video)

Vineri, 17 Mai 2024
319

FC Botoșani a obținut o victorie mare, în disputa cu CS Mioveni. Elevii lui Bogdan Andone au câștigat cu 1-0 manșa tur a barajului de menținere în Liga 1, după un meci în...

50 de tone de deșeuri arse într-un incendiu într-o localitate din Botoșani, pădure la un pas să fie cuprinsă de flăcări!

Vineri, 17 Mai 2024
252

Aproximativ 50 de tone de deșeuri plastice, menajere și vegetale au ars, în această după-amiază, în localitatea Baranca din comuna Hudești. Puțin a lipsit ca flăcările să nu cupr...