Victor Ponta: Gigi Becali va candida impotriva lui Dan Diaconescu

Prim-ministrul Victor Ponta considera ca o candidatura a lui Gigi Becali din partea USL, la alegerile parlamentare, este o idee "foarte buna", presedintele PNG urmand sa candideze in acelasi colegiu impotriva lui Dan Diaconescu.

 "Este o idee foarte buna ca domnul Gigi Becali sa candideze din partea noastra, exact in colegiul din care Dan Diaconescu va candida din partea PDL", a spus Victor Ponta, luni.

 La afirmatia jurnalistilor, care i-au reamintit premierului ca patronul OTV intentiona sa candideze in acelasi colegiu de Gorj cu al prim-ministrului, Ponta a intrebat "credeti toate bazaconiile lui?", relateaza ziare.com.

 "Domnul Diaconescu va candida intr-un colegiu din sectorul 6, iar din partea USL va candida Gigi Becali", a explicat liderul social-democrat.

Liberalii urmeaza sa decida, luni, daca Gigi Becali va candida la alegerile parlamentare sub sigla PNL.

 Presedintele liberal Crin Antonescu a declarat ca Biroul Politic al PNL ar urma sa ia luni o decizie cu privire la candidatura lui Gigi Becali, mentionand ca el este de acord cu aceasta.

 Ponta, despre asocierea cu Becali: Cum sa fiu contra? Sunt stelist! Antonescu: Si eu!

Victor Ponta declarase anterior ca nu poate fi impotriva candidaturii lui Gigi Becali la alegerile parlamentare pe listele USL, din moment ce tine cu echipa patronata de acesta, Steaua Bucuresti.

 "Sunt stelist, cum as putea sa fiu contra?", a spus Ponta, la PRO TV, duminica.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

La un pas de nenorocire: Mașină răsturnată pe cupolă, șoferul a scăpat ca prin minune! (Foto)

Thursday, 3 October 2024

Accidentul a avut loc pe raza localității Dângeni. La fața locului s-au deplasat pompierii din cadrul Gărzii de Intervenție Trușești, cu o autospecială de stingere și modul de desc...

Activități preventive în sistem integrat, desfășurate de specialiștii de la Antidrog cu elevii Colegiului Economic „Octav Onicescu” Botoșani! (foto)

Thursday, 3 October 2024

Cei 120 de elevi participanți la activități au discutat împreună cu specialiștii antidrog și polițiștii despre planurile lor de viitor și despre modalitățile în care aceste obie...

Dramaturgi de toate vârstele, așteptați să participe la Festivalul-Concurs de Creație și Interpretare a Piesei de Teatru într-un Act „Mihail Sorbul”!

Thursday, 3 October 2024

Desfășurat o dată la doi ani, festivalul își propune prin ambele secțiuni – creație și interpretare - descoperirea și promovarea talentelor dramaturgice în rândul amato...