Victor Construct, despre reabilitarea Teatrului M. Eminescu: "Societatea noastră a înregistrat pierderi financiare importante și prejudicii de imagine"

Victor Construct, despre reabilitarea Teatrului M. Eminescu: "Societatea noastră a înregistrat pierderi financiare importante și prejudicii de imagine"
Reprezentanții firmei Victor Construct au reacționat după ce primarul Cătălin Flutur a anunțat că va fi reziliat contractul pentru reabilitarea și consolidarea Teatrului Mihai Eminescu.

Printr-o adresă trimisă celor din Executivul Primăriei, constructorul de la teatru a făcut o trecere în revistă a tuturor etapelor care s-au derulat în cadrul acestui proiect din momentul câștigării licitației, precizând că municipalitatea a fost informată și notificată cu promptitudine de fiecare dată când au fost identificate situații neconforme în timpul execuției lucrărilor.

Cei de la Victor Construct susțin că multe dintre adresele transmise au rămas fără soluție și fără răspuns din partea Primăriei, în schimb, "în mod cinic și total rupt de orice realitatea evidentă Primăria ne-a solicitat printr-o adresă să intensificăm ritmul lucrărilor și atrăgea atenția la respectarea termenilor din contract".

De asemenea, prin adresa transmisă în cursul acestei săptămâni de firma Victor Construct Primăriei, se solicită "cât mai grabnic" prelungirea duratei contractului de lucrări până la data de 21 decembrie 2018, demararea în regim de urgență a procedurii de achiziție pentru execuția tuturor lucrărilor de consolidare. (Vezi AICI adresa)

"Deși societatea noastră a înregistrat pierderi financiare importante și prejudicii de imagine prin nefinalizarea la timp a acestui proiect suntem puși în situația să vă readucem în atenție că această situație de blocaj în proiect nu ne este imputabilă. Dimpotrivă, autoritatea contractantă, Primăria Botoșani, prin lipsa de decizie, a tergiversat și a generat aceste întârzieri", susțin reprezentanții societății Victor Construct.

Citește și Primăria va rezilia contractul cu constructorul de la Teatrul M. Eminescu! Vezi motivul! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Invitație la Festivalul Filmului European. ”Botoșaniul este o perlă de efervescență culturală!”

astăzi, 15:16
36

Pentru al doilea an consecutiv la Botoșani, Festivalul Filmului European, organizat de Institutul Cultural Român împreună cu Primăria Municipiului Botoșani, aduce filme europene de ref...

Fată de 14 ani, din Botoșani, căutată de Poliție. Are păr roșcat și poartă o geacă neagră!

astăzi, 13:43
155

Claudia a părăsit domiciliul joi, 9 mai 2024, în jurul orei 14:00, iar până în prezent nu a revenit și nici nu și-a contactat familia.Guriuc Claudia Elena are 1,60 m î...

(A) Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu anunță cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră

astăzi, 13:24
121

Primăria și Consiliul Local al comunei Mihai Eminescu organizează în zilele de 25 și 26 mai 2024 cea de-a XV – a ediție a Festivalului Floare Albastră.Evenimentul se organizează d...