Victima accidentului de munca de la Hotelul Rapsodia, transferata la Iasi!

Ion C., in varsta de 46 de ani, angajat al SC Veritas, societatea care efectueaza lucrari de extindere si modernizare a Hotelului Rapsodia, a fost gasit de colegi langa treptele unor scari aflate la subsolul imobilului, intins pe spate.

Colegii fusesera alertati de zgomotul produs de cadere si de tipetele barbatului. Imediat a fost solicitata o ambulanta. Angajatul a fost dus la Unitatea de Primire Urgente Botosani, insa, din cauza starii grave, a fost transferat la Iasi.

Medicii spun ca este posibil ca barbatul sa fi cazut de la o inaltime de circa doi metri, dupa ce s-a dezechilibrat pe scara fara balustrada.

"Pacientul era constient, coopera, insa acuza dureri foarte mari la spate, in special in zona cervicala si cea lombara. Este posibil un traumatism la nivelul coloanei, ceea ce a impus transferul lui la Clinica de Neurochirurgie Iasi", a precizat un asistent din cadrul SJA Botosani.

Reprezentantii Inspectoratului Teritorial de Munca au inceput o ancheta pentru a stabili cu exactitate modul in care s-a petrecut accidentul de munca.

"Accidentul a fost raportat. Din primele cercetari, se pare ca este vorba despre un muncitor la SC Veritas SRL, care a cazut de pe scari. Nu se stiu exact circumstantele in care s-a produs accidentul. Urmeaza sa se stea de vorba si cu victima, pentru a ne putea lamuri", a precizat Roxana Gavril, purtator de cuvant al ITM Botosani.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...

Ea este ”diva” din Botoșani pe care instanța o obligă să muncească în folosul comunității!

astăzi, 13:40

Cunoscută în zona emisiunilor mondene și de cancan din România, botoșăneanca în vârstă de 28 de ani va schimba, pentru o vreme, ”peisajul” monden. Asta î...