Victima a unui accident rutier, un tanar de 18 ani le-a spus medicilor ca a fost lovit cu o sticla in cap!

Victima a unui accident rutier, un tanar de 18 ani le-a spus medicilor ca a fost lovit cu o sticla in cap!
Un băiat de 18 ani a ajuns de la nunta direct pe patul de spital dupa ce soferul unui autoturism marca Jaguar a trecut in viteza pe langa un grup de nuntasi. Şoferul vinovat a parasit locul accidentului. Victima le-a spus medicilor ca a fost lovit cu o sticla in cap, abia dimineata reclamand la Politie incidentul.

Poliţiştii dorohoieni au fost sesizaţi luni dimineaţa, de către I.Costică, de 18 ani, din municipiul Dorohoi, cu privire la faptul că în noaptea de 4 spre 5 iulie, în jurul orei 01.00, a fost victima unui accident de circulaţie, conducătorul auto implicat părăsind locul faptei.

Cercetările efectuate în cauză de către poliţişti au stabilit că, în noaptea de 04/05.07.2010, în timp ce conducea autoturismul marca Jaguar pe strada Slt. Ştefan Airinei din municipiul Dorohoi, B.Gheorghe, de 36 de ani, din municipiul Botoşani, nu a redus viteza la trecerea pe lângă un grup de persoane aflat pe partea carosabilă (un grup de nuntaşi), împrejurarea în care a surprins şi accidentat victima, care se afla în acel grup.

"I. Costică a fost transportat la Spitalul municipiului Dorohoi, unde a primit îngrijiri medicale, fără a rămâne internat şi declarând cadrelor medicale că a fost lovit cu o sticlă în cap. Ulterior, în dimineaţa de 05.07.2010, în jurul orei 06.30, s-a prezentat la Poliţia municipiului Dorohoi, reclamând producerea accidentului de circulaţie", a precizat inspector pr. Daniela Darea, purtator de cuvant in cadrul IPJ Botosani.

Verificările efectuate cu privire la conducătorul auto B. Gheorghe au stabilit că acesta nu posedă permis de conducere.


El este cercetat sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de vătămare corporală din culpă, conducerea unui autovehicul pe drumurile publice de către o persoană ce nu posedă permis de conducere şi părăsirea locului accidentului fără încuviinţarea poliţiei, cauza urmând a fi soluţionată procedural.
 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cu lumânări aprinse în mâini, la slujba Înmormântării lui Hristos. Bisericile din Botoșani au fost pline în Vinerea Mare! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
358

Cu lumânări în mâini, ”dar cu inima aprinsă de dragoste”, cu chip smerit și cu decența cuvenită, credincioșii au asistat la una dintre cele mai tulburătoare moment...

Incendiu violent pornit de la scânteia unui flex! (Foto, Video)

Vineri, 3 Mai 2024
496

Un incendiu violent s-a produs, vineri după-amiază, într-o gospodărie din localitatea Plopenii Mici.Proprietarul tăia, cu ajutorul unui flex, o bucată de tablă, iar scânteile au ...

Plouă de Paşte în jumătate de ţară, e cald în cealaltă jumătate. Prognoza meteo de la ANM

Vineri, 3 Mai 2024
620

"Este posibil ca în ziua de duminică, de Paşte, mai ales în jumătatea estică a țării, să avem o vreme frumoasă, exceptând partea de vest, acolo unde este posibil la nive...