Victima a furtunii sau a neglijentei?

Victima a furtunii sau a neglijentei?

 Femeia a fost transferata la Iasi din cauza leziunilor suferite  

Atentie, macarale nesupravegheate! Vrand sa mearga la piata, o femeie din Flamanzi a ajuns la spital, in stare grava. Elena C., de 58 de ani, a fost lovita de o bara de metal care s-a desprins din bratul unei macarale.

Martorii spun ca, din cauza vantului foarte puternic, bucata de metal de mari dimensiuni s-a rupt si a cazut, bratul macaralei fiind suspendat deasupra trotuarului. Pana la sosirea ambulantei, femeia a zacut pe trotuar, intr-o balta de sange.

Medicii de la Sectia de Urgente Botosani au hotarat ca victima sa fie transportata la Spitalul de Neurochirurgie Iasi, intrucat exista si suspiciunea unei leziuni la coloana.

Nu stiu ce s-a intamplat. Mergeam pe strada si deodata s-a auzit un zgomot puternic. Pana sa-mi dau seama, am simtit o lovitura puternica la cap si am cazut pe pamant. Puteam sa raman acolo, a povestit femeia.

Pacienta a suferit un traumatism cranio-cerebral acut deschis, cu o fractura cu infundare a osului frontal, precum si o fractura la nivelul tibiei drepte. A fost stabilizata si ulterior directionata catre Iasi, a precizat un asistent de la UPU Botosani.

Politistii sositi la fata locului au deschis o ancheta pentru a se stabili cine se face vinovat de producerea accidentului si, mai ales, daca macaraua fusese pozitionata corect.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Bărbat de 47 de ani, sancționat pentru transport ilegal de persoane!

astăzi, 19:49
110

La data de 27 martie 2024, polițiștii din cadrul Serviciului Rutier au oprit pentru control, pe drumul european E 587, în comuna Frumușica, un autoturism condus de un bărbat, de 47 de ani, d...

Campania antidrog care educă elevii să aleagă înțelept, la Colegiului Economic ”Octav Onicescu” Botoșani (Foto)

astăzi, 19:02
65

În scopul prevenirii consumului de droguri în rândul populației de vârstă școlară, în perioada decembrie 2023 – iunie 2024, Inspectoratul de Poliție Județean ...

Vești bune de la premierul României: supermarketurile nu vor fi închise în week-end!

astăzi, 18:22
70

Premierul Marcel Ciolacu a anunțat, joi, la începutul ședinței de guvern, că magazinele nu vor fi închise în weekend, subliniind că, „din toate semnalele primite din r&aci...