CNSLR Fratia - Profesorii trebuie sa accepte o majorare salariala de 25-30% pentru a nu-si atrage ura celorlalti bugetari!

CNSLR Fratia - Profesorii trebuie sa accepte o majorare salariala de 25-30% pentru a nu-si atrage ura celorlalti bugetari!

   Mediafax

Liderii CNSLR Fratia se intalnesc astazi cu reprezentantii Aliantei Nationale a Sindicatelor Bugetarilor Sed Lex, Spiru Haret si Sanitas, pentru a-i convinge sa accepte o majorare salariala, in etape, de maximum 25-30%, au declarat, pentru NewsIn, surse din conducerea confederatiei sindicale.

"Guvernantii au gresit pentru ca nu au continuat negocierile cu profesorii, iar acum nu cred ca acestia vor dori sa mai dea inapoi dupa ce le-a fost aprobata prin lege majorarea salariilor. Vom incerca sa-i ajutam sa obtina o crestere a salarialor, insa nu se poate sa venim cu asemenea pretentii de majorare pentru ca astfel vom avea cu totii de suferit, intrucat vom arunca bugetul in aer", a declarat, duminica, presedintele CNSLR Fratia, Marius Petcu.

Liderii confederatiei sindicale considera ca pretentiile salariale ale profesorilor si functionarilor publici sunt exagerate si creeaza nemultumiri in randul altor categorii de bugetari, precum cei din sistemul sanitar, care vor dori, la randul lor, o majorare substantiala a salariilor.

"Daca profesorii nu vor fi de acord cu o crestere mai mica a salariilor vor ajunge sa fie urati de restul bugetarilor, pentru ca nu toti vor avea parte de o majorare cu 50% a veniturilor", sustin reprezentantii CNSLR Fratia.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Cele mai atractive sloturi online care abordează tema Egiptului Antic

astăzi, 14:13
4

Fascinanta civilizație înfloritoare a Egiptului Antic generează încă multe semne de întrebare în lumea modernă. Arheologii, oamenii de știință și alți cercetători ana...

Medic din Botoșani, semnal de alarmă pentru femeile care se confruntă cu această problemă: ”Tratamentul trebuie să fie ales individual!”

astăzi, 13:27
289

Mai exact, este vorba despre un chist ovarian având dimensiunea de 8 centimetri.”Chisturile ovariene sunt de mai multe tipuri și aș vrea să rețineți că tratamentul trebuie să fi...

Rezultate titularizare la Botoșani: Un singur candidat a obținut nota 10!

astăzi, 13:09
212

Rezultatele obținute de cadrele didactice care au susținut proba scrisă din cadrul concursului pentru ocuparea posturilor didactice din învățământul preuniversitar – sesiunea 2...