Viceprimarul Marian Murariu a primit ca atribuții aproape tot ce a cerut. "Sunt foarte mulțumit"

Viceprimarul Marian Murariu a primit ca atribuții aproape tot ce a cerut. "Sunt foarte mulțumit"
În comparație cu colegul său de partid, viceprimarul Marian Murariu este extrem de mulțumit de atribuțiile pe care i le-a delegat primarul Cătălin Flutur. I se potrivesc mănușă, dat fiind că au legătură cu pregătirea sa profesională.

Murariu se va ocupa de elaborarea planului urbanistic general și elaborarea regulamentului local de urbanism, coordonarea activității Serviciului patrimoniu din aparatul de specialitate al primarului, coordonarea activității Compartimentului agenți economici, coordonarea lucrărilor de reparații și întreținere străzi și lucrările de utilitate publică privind alimentarea cu apă, gaze naturale și canalizare. Pe lângă acestea, va fi și ofițer de stare civilă.

“Joi dimineață am primit lista de atribuții și sunt foarte mulțumit pentru că fac parte din competențele mele. Vizavi de atribuțiile domnului viceprimar Cosmin Andrei nu am niciun comentariu, sunt deciziile domnului primar, le respect. Vizavi de atribuțiile pe care le-am primit eu sunt foarte mulțumit, sunt aproape toate din cele pe care le-am cerut, sunt legate de meseria mea, sunt inginer constructor cu dublă specializare. Cu siguranță mă voi descurca și voi face față", a declarat viceprimarul Marian Murariu. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sfințire de paraclis și hram la Mănăstirea Coșula. Ierodiacon hirotonit preot, starețul a primit ”Crucea Sfântului Ierarh Iosif cel Milostiv” (Foto)

astăzi, 07:42
62

Slujba de sfințire a fost săvârșită de Înaltpreasfințitul Părinte Teofan, Mitropolitul Moldovei și Bucovinei, dimpreună cu Preasfințitul Părinte Ignatie, Episcopul Hușilor, și ...

Medic din Botoșani, despre cum putem preveni o problemă pentru a evita complicațiile grave! (Foto)

astăzi, 07:17
183

Este vorba despre amigdalita cronică cu cazeum.În primul rând, dr. Diana Anca Sauciuc, medic specialist ORL din Botoșani, explică diagnosticul de amigdalită cronică: ”Este o...

Calendar ortodox: Îi cinstim astăzi pe Sf. Ap. Andronic şi soţia sa, Iunia; Sf. Cuv. Nectarie şi Teofan (Dezlegare la peşte)

astăzi, 07:00
25

Sfinţii Andronic şi Iunia (sec. I) erau rude cu Sfântul Apostol Pavel şi au crezut în Hristos îna­intea Apostolului Neamurilor, precum însuşi mărturiseşte el în...