Viceprimarul Cosmin Andrei, asemănat cu Albă ca Zăpada

Viceprimarul Cosmin Andrei, asemănat cu Albă ca Zăpada
Şedinţa extraordinară de Consiliu Local de joi a fost prilej pentru noi atacuri verbale reciproce între viceprimarul Cosmin Andrei şi consilierul local Eugen Ţurcanu, recent repus de instanţă pe funcţia de director al Direcţiei Servicii Publice, Sport şi Agrement.

De această dată, clinciurile între cei doi au pornit de la un proiect de hotărâre propus de Executivul Primăriei priind înfiinţarea unui nou serviciu în cadrul DSPSA care să se ocupe de administrarea parcărilor cu plată din municipiu, şi de blocarea maşinilor parcate neregulamentar.

Eugen Ţurcanu a dezaprobat această iniţiativă, spunând că şi aşa Direcţia are un deficit mare de personal, iar angajaţii care sunt abia fac faţă îndatoririlor.

“Dumnealui nu a fost de acord nici când am transferat serviciul de gestiune al câinilor fără stăpân, nici când am propus preluarea terenurilor de joacă, nici când am vrut să transferăm administrarea parcurilor. Cu alte cuvinte îşi face viaţa mai uşoară, doreşte să nu aibă nicio activitate. Nemaivorbind de faptul că nu este principial ca dumnealui să fie consilier local să hotărască pentru poziţia de director. Pentru acest lucru am luat atitudine şi am trimis hârtii la ANI, sesizând acest conflict de interese. Nu este corect să votezi cu stânga şi să execuţi cu dreapta", a fost reacţia viceprimarului Cosmin Andrei.

La rândul său, Eugen Ţurcanu l-a acuzat pe edil că a fost în conflict de interese atunci când a votat anumite proiecte de hotărâre care au vizat activitatea unor societăţi subordonate Consiliului Local sau şcoli în care este membru în Consiliile de Administraţie.

“Domnul Cosmin Andrei a turnat tot, mi-a făcut plângeri peste tot. Dumnealui nu este incompatibil, dumnealui este imaculat, este Albă ca Zăpada, dacă este PSD-ist are o mantie energetică care îl acoperă şi se exonerează de orice încălcări ale legii", a spus Eugen Ţurcanu.

Proiectul privind înfiinţarea unui nou serviciu la DSPSA nu a trecut.

 

Spune-ne opinia ta