Viceprimarul Andrei, despre banii pierduți pentru reabilitarea a două parcuri: "Am pierdut 3 miliarde și am câștigat 200"

Viceprimarul Andrei, despre banii pierduți pentru reabilitarea a două parcuri: "Am pierdut 3 miliarde și am câștigat 200"
Pierderea banilor primiți de la Administrația Fondului de Mediu pentru reabilitarea Parcului Mihai Eminescu a fost din vina constructorilor și nu a municipalității, susține viceprimarul Cosmin Andrei.

Cât privește fondurile care au trebuit restituite după reabilitarea parcului din curtea Spitalului de Recuperare Sf. Gheorghe, edilul susține că s-au câștigat mult mai mulți bani decât cei dați pentru investiția respectivă.

Declarațiile viceprimarului vin după ce primarul Cătălin Flutur a afirmat în urmă cu două zile că din vina fostei administrații au trebuit restituiți banii primiți pentru investițiile la cele două parcuri.

“La Parcul Mihai eminescu s-au pierdut tot din cauza constructorilor care nu au dus la îndeplinire ceea ce aveau în caietele de sarcini iar atunci când am reziliat contractele cu acești construcori neserioși tot opozanții noștri politici au criticat. Dacă discutăm de pierderea unor sume de bani la Spitalul de Recuperare lucrurile acolo sunt foarte simple, am pierdut 3 miliarde dar am câștigat 200 de miliarde și un nou spital în Botoșani, lucru care nu s-a mai întâmplat de zeci de ani. Nu puteam face această investiție pentru că aveam de pus două-trei băncuțe și copăceii unora pe acolo și am preferat să folosim terenul pentru construcția unui spital de boli paleative care este foarte binevenit în județul Botoșani. Iar managerii de proiect sunt ceeași din 2018-2012", a afirmat viceprimarul Cosmin Andrei.

Citește și 
Banii primiţi pentru reabilitarea a două parcuri din municipiu trebuie RETURNAŢI! 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Centrul Vechi s-a umplut de oameni și mașini! Care au fost „vedetele” la Retroparada Primăverii (Foto, Video)

astăzi, 12:50
165

Retroparada Primăverii, eveniment organizat de Retromobil România, a fost și anul acesta un prilej pentru botoșăneni de a adimira mașini construite în ultima jumătate de secol, unele...

Apă sistată într-un oraș și mai multe localități din Botoșani!

astăzi, 12:09
205

Urmare a avariei produse în zona localității Leorda pe conducta din oțel Ø 400 mm, remediată operativ de echipele Nova Apaserv Botoșani, și având în vedere că umplerea ...

Polițiștii de frontieră continuă să curățe Prutul de plase monofilament interzise de lege!

astăzi, 11:35
59

În ultima săptămână, poliţiştii de frontieră botoșăneni care executau misiuni de patrulare pe râul Prut sau în cooperare cu reprezentanți ai A.J.V.P.S. Botoșani, cu a...