Tânărul care a incendiat o mașină din răzbunare, la Dorohoi, a murit!

Tânărul care a incendiat o mașină din răzbunare, la Dorohoi, a murit!
Tânărul în vârstă de 23 de ani, din municipiul Dorohoi, care a luat foc după ce a incendiat mașina unei cunostințe a decedat la Spitalul de Arși din București.

Mihai O. a împrumutat în urmă cu ceva timp bani de la o cunoștință dar a uitat să îi mai returneze. Persoana de la care a luat banii i-a spus în repetate rânduri să îi restituie, dar aceste insistențe l-au enervat la culme pe tânăr.

La inceputul lunii iulie, tânărul, aflat sub influența băuturilor alcoolice, știind unde și-a parcat cel de la care a împrumutat bani mașina a stropit-o cu benzină și i-a dat foc, dar s-a stropit și el din greșeală, astfel că a început imediat să ardă ca o torță. Locatarii care au văzut focul au sunat la 112, la fața locului ajungând în scurt timp pompierii.

Tânărul a luat-o la fugă și a mers acasă unde s-a băgat în cada cu apă rece. Când nu a mai suportat durerile a sunat la 112.

Cu arsuri pe 63% din suprafața corpului, acesta a fost transportat la spital, iar mai apoi a fost transferat la Spitalul de Arși din București, insa din cauza ranilor grave a decedat. 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de elevi botoșăneni au participat la Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!” (foto, video)

astăzi, 19:29
21

Vineri dimineață, la Casa de Cultură a Sindicatelor „Nicolae Iorga” Botoșani, începând cu ora 11:00, s-a desfășurat Conferința Județeană „Educăm pentru viitor!&...

Un polițist din Botoșani, abia ieșit la pensie, a murit la doar 46 de ani! (foto)

astăzi, 19:06
1031

Doliu și la Inspectoratul de Poliție Județean (IPJ) din Botoșani, după ce un coleg abia ieșit la pensie a trecut la cele veșnice.Agent șef principal de poliție Adrian Sobîrneț a mu...

Vrei să devii jandarm? Mai ai doar patru zile la dispoziție pentru a păși spre o carieră în Jandarmeria Română!

astăzi, 18:40
71

Jandarmii din imagini au făcut acest „pas" cu câțiva ani în urmă, din dorința de a avea un loc de muncă sigur, care să le ofere satisfacții profesionale și personale și...