Vicepremierul Shhaideh, aşteptat la Botoşani să "lumineze" primarii în privinţa fondurilor pe care le pot accesa

Autorităţile judeţene pregătesc o vizită la Botoşani a vicepremierului Sevil Shhaideh, ministru al Dezvoltării Regionale, Administraţiei Publice şi Fondurilor Europene, vizită în urma căreia primari din judeţ să fie lămuriţi în privinţa banilor pe care îi pot accesa pentru dezvoltarea comunităţilor pe care le reprezintă.

Vicepremierul Shhaideh, aşteptat la Botoşani să "lumineze" primarii în privinţa fondurilor pe care le pot accesa

   Foto: Cluju.ro

Costică Macaleţi, preşedintele Consiliului Judeţean, s-a întors recent de la Bucureşti, unde a avut o intâlnire cu vicepremierul Shhaideh în vederea pregătirii unei vizite la Botoşani, în cadrul căreia primarii din judeţ să se lămurească în privinţa modalităţii de accesare a fondurilor pe care Ministerul pe care vicepremierul îl reprezintă le gestionează.

"Şi în privinţa Programului Naţional de Dezvoltare Locală şi a altor fonduri de la acest minister şi aşteptările să le punem pe masă pentru ca dumneaei să ne poată da un răspuns sau să ne lumineze în anumite chestiuni", declară şeful CJ.

Până la sosirea vicepremierului Sevil Shhaideh, la Botoşani este aşteptat vineri ministrul pentru dialog social, Gabriel Petrea. Oficialul guvernamental va participa şi la o şedinţă a Comisiei de Dialog Social, alături de parlamentarii de Botoşani dar şi liderii de sindicate.

 

Spune-ne opinia ta