Vicepremierul Daniel Chiţoiu, întâmpinat cu fanfară şi pâine cu sare la Popăuţi-FOTO

Vicepremierul Daniel Chiţoiu, întâmpinat cu fanfară şi pâine cu sare la Popăuţi-FOTO
Unul dintre invitaţii speciali de la cea de-a patra ediţie a Târgului Agro-Zoo de la Popăuţi a fost vicepremierul Daniel Chiţoiu, care este şi ministrul Finanţelor.

El a sosit duminică la Staţiunea Popăuţi în jurul orei 13.30 şi a fost întâmpinat de preşedintele Consiliului Judeţean şi colegul său de partid, Florin Ţurcanu, de prefectul Costică Macaleţi, de parlamentari şi directori de instituţii.

Vicepremierul a fost întâmpinat de o fanfară, cu pâine şi sare, dar şi cu un pahar de ţuică, pe care l-a ciocnit cu şeful Consiliului Judeţean Botoşani.

Prezent la Popăuţi a fost şi Cristian Adomniţei, preşedintele Consiliului judeţean Iaşi, dar şi Valentin Şoneriu, secretar de stat în Ministerul Agriculturii.

Vicepremierul Daniel Chiţoiu, însoţit de preşedintele Consiliului Judeţean Botoşani, a vizitat Târgul de la Popăuţi şi a stat de vorbă cu fermierii şi producătorii prezenţi.








 









 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

DNSC avertizează: Neatenția și entuziasmul sărbătorilor vă pot lăsa pradă infractorilor cibernetici! Cum vă puteți proteja!

astăzi, 16:29

”Este esenţial să rămâneţi la curent cu cele mai recente ameninţări, deoarece sărbătorile vin împreună cu riscuri de fraudă online. Infractorii cibernetici folosesc frecven...

Bărbați condamnați pentru infracțiuni în Suceava, arestați și încarcerați în Penitenciarul Botoșani!

astăzi, 15:22
21

Un bărbat domiciliat în localitatea Hănțești, condamnat la pedeapsa de 1 an 6 luni închisoare, a fost identificat de către patrula Secției 8 Poliție Rurală Adâncata pe raza c...

Performanțe remarcabile pentru Colegiul Economic „Octav Onicescu” Botoșani la Olimpiada Națională Aria Curriculară Tehnologii (Foto)

astăzi, 14:15
121

În perioada 26-30 aprilie 2024, Slobozia a fost în centrul atenției printr-o competiție de excepție în cadrul Ariei Curriculare Tehnologii, găzduind Olimpiada Națională. Acest ...