Florin Ţurcanu în faţa a mii de oameni: “Vă iubesc!” FOTO

Florin Ţurcanu în faţa a mii de oameni: “Vă iubesc!” FOTO
Preşedintele Consiliului Judeţean, Florin Ţurcanu, le-a vorbit duminică botoşănenilor prezenţi la Târgul Agro-Zoo de la Popăuţi, asigurându-i de tot sprijinul său din funcţia pe care o deţine.

Şeful CJ le-a mai transmis cetăţenilor că fără sprijin de la Guvern şi de la bugetul statului proiectele avute în vedere nu pot fi implementate ;i totodată le-a amintit despre importanţa care trebuie acordată agriculturii şi zootehniei.










“Acest Târg este de o importanţă majoră pentru dumneavoastră şi pentru noi care conducem acest judeţ. Ştim că pentru mai bine de 60% dintre botoşăneni preocuparea lor este agricultura şi zootehnia. Ne-am propus împreună cu dumneavoastră să susţinem acest sector, pentru că motorul care poate susţine dezvoltarea judeţului Botoşani este satul românesc, agricultura şi zootehnia care ani la rând au fost neglijate. Avem terenuri care au rămas nelucrate, am vândut terenurile străinilor. Trebuie să creem noi proiecte pentru a ne putea dezvolta şi a crea noi locuri de muncă. Mă aveţi un partener alături de dumneavoastră dar trebuie să ne azezăm la masă să discutăm toate oportunităţile pe care judeţul le are şi pe care dumneavoastră le puteţi susţine. Vă asigur în calitatea mea de preşedinte al Consiliului Judeţean am făcut tot ce a depins de mine să dezvolt acest judeţ, am o echipă în spatele meu. Vă asigur de respectul meu şi vă iubesc", a spus Florin Ţurcanu.

În cea de-a doua zi a Târgului Agro-Zoo mii de oameni au venit la Popăuţi, curtea Staţiunii devenind arhiplină.

Dacă o parte au mers să viziteze standurile cu animale, alţii au asistat la spectacolele de muzică populară oferite de Lăutarii din Chişinău alături de Nicolae Botgros, Formatia Nemuritorii, Sandel si Aurora Mihai, Ion Paladi, Lidia Bejenariu, Margareta Clipa, Laura Olteanu, Delia Matache si parintele Cristian Pomohaci.

În a doua zi de Târg a venit la Popăuţi şi o pleiadă de oficialităţi.











 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Calendar ortodox: Astăzi, în Sfânta şi Marea Vineri (Zi aliturgică. Denia Prohodului Domnului), îl cinstim pe Sf. Cuv. Irodion de la Lainici (Slujba lui se va săvârși marți, a treia zi de Paști)

astăzi, 08:11
1

 Cu multă dorire în suflet pentru viaţa monahală, la vârsta de 22 de ani a intrat în monahism la Mănăstirea Cernica, o adevărată şcoală isihastă. Aici, tânărul ...

O nouă lege destinată părinților singuri a fost adoptată de Camera Deputaților. Ce beneficii aduce!

Joi, 2 Mai 2024
256

Proiectul de lege care propune eliminarea obligației părinților singuri de a lucra în ture de noapte și precizează că aceștia pot lucra doar dacă își doresc a fost votat favorabil...

Carne de miel vândută direct de pe bancheta din spate a mașinii, la Botoșani. Polițiștii au aplicat amenzi!

Joi, 2 Mai 2024
229

În dimineața zilei de 1 mai, polițiștii locali din cadrul Serviciului Activitate Comercială și Cameră de Corpuri Delicte, pe durata îndeplinirii atribuțiilor de serviciu, în P...