Vezi tarifele percepute de Spitalul Județean pentru serviciile clinice și paraclinice la cerere!

Comitetul Director al Spitalului Județean Mavromati a aprobat tarifele pe care unitatea le va percepe pentru pachetele de servicii medicale la cerere, respectiv servicii clinice și paraclinice.

Tarifele sunt diferențiate în funcție de vârsta și sexul persoanei care solicită ca astfel de servicii să fie făcute la Spitalul Județean.

Astfel, pentru copiii cu vârste între 3 și 12 ani tariful perceput pentru pachetul de servicii este de 240 de lei, aceeași sumă fiind și pentru persoanele cu vârste între 12 și 18 ani.

Pentru femeile care au între 18 și 50 de ani pachetul va costa 340 de lei și va conține, pe lângă analizele de laborator, și consultații endocrinologie, ecografie tiroidiană, ecografie abdomen superior, consultație ginecologică, ecografie pelvis endovaginală, test Papanicolau și consultații de medicină internă.

Tariful pentru pachetul pentru bărbații care au între 18 și 50 de ani va costa 190 de lei.

Pachetele pentru seniori, pentru persoanele care au peste 50 de ani, costă 400 de lei pentru femei și 320 de lei pentru bărbați.

Prin oferirea acestor servicii contracost, șefii Spitalului Județean vor să crească veniturile unității.

“Sper ca publicul larg care dorește să facă prevenție să apeleze la noi. Oferim seriozitate și tarife bune, competitive", a declarat Viorel Iliuță, managerul Spitalului Județean.

Pentru astfel de servicii se oferă și reduceri, pentru familiile cu trei membri care se adresează spitalului se va acorda un discount de 10%.

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Sute de credincioși din localitățile Botoșaniului, în pelerinaj la moaștele Cuvioasei Parascheva! (foto)

Saturday, 12 October 2024

În zorii zilei, pregătiți cu apă, provizii, unii cu medicamente și îmbrăcați potrivit vremii capricioase, credincioșii din parohia „Sf. Împărați Constantin și Elena&r...

Porțile subunităților ISU, deschise astăzi pentru copiii unor localități din Botoșani! (foto)

Saturday, 12 October 2024

Porțile subunităților s-au deschis pentru toţi cei care au dorit să cunoască activitatea şi misiunile instituţiei. Acțiunile au fost organizate în contextul sărbătoririi Zilei Inte...

Penitenciarul Botoșani caută furnizori de echipamente pentru dotarea instituției!

Saturday, 12 October 2024

Penitenciarul Botoșani a publicat în SEAP anunțul de participare nr. CN1073844 din 01.10.2024, în vederea încheierii contractelor de furnizare produse (dotări și echipamente). ...