VEZI premiile acordate la Concursul Interjudețean de Matematică Dimitrie Pompeiu! FOTO

Duminică, 11 mai 2014, a avut loc Festivitatea de Premiere a celei de-a XIV-a ediții a Concursului Interjudețean de Matematică Dimitrie Pompeiu, destinat elevilor III-XI.

Ne-am bucurat de prezența în Aula Magna a Colegiului Național "A. T. Laurian" a numeroși elevi, părinți și profesori, precum și de prezența domnului ing. Constantin Macaleți, prefectul Județului Botoșani, a domnului ec. Ovidiu Portariuc, primarul Municipiului Botoșani, și a doamnei prof. Mihaela Huncă, inspector școlar general al județului Botoșani.

S-au acordat patru Marii Premii ale Concursului pentru cele mai bune rezultate din competiție următorilor elevi: Boroica Adrian (cls. a VI-a) de la C. N. "Gh. Şincai" din Baia Mare, Hodoroagă Andrei (cls. a VI-a) de la Şcoala "Take Ionescu" din Râmnicu Vâlcea, Trişcă Vicol Cezar (cls. a VI-a) de la C. N. "Mihai Eminescu" din Botoșani și Spiridon Călin (cls. a IX-a) de la C. N. "Petru Rareş" din Piatra Neamț. Pe lângă acestea, s-au acordat 9 premii I, 10 premii II, 10 premii III și aproximativ 225 de mențiuni și premii speciale pentru rezolvarea problemei suplimentare. Menționăm că fondurile de premiere au provenit de la Consiliul Local al Municpiului Botoșani și de la Consiliul Județean Botoșani, cărora le mulțumim pentru stimularea și recompensarea viitorilor specialiști ai acestei țări.

Prezenta ediție a concursului a fost organizată de Filiala Botoșani a Societății de Științe Matematice în parteneriat cu Inspectoratul Școlar Județean Botoșani, Primăria Municipiului Botoșani, Consiliul Județean Botoșani, Colegiul Național "Mihai Eminescu" și Școala nr. 17 din Botoșani.

Cea de-a XV-a ediție a concursului, ce se va desfășura în perioada 8-10 mai 2015, va fi cu totul specială, așa cum ne-au promis autoritățile locale și județene.

Profesor Ioan Ciobanașu
Președintele Filialei Botoșani a Societății de Științe Matematice din România



VEZI PREMIILE ACORDATE LA CLASELE III-IV

VEZI PREMIILE ACORDATE LA CLASELE V-XI







 

 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

APIA Botoșani: Fermierii botoșăneni, obligați să respecte rotația culturilor!

astăzi, 17:50

Respectarea cerinței GAEC 7 - ROTAȚIA CULTURILOR  PE TERENURI ARABILE, CU EXCEPȚIA CULTURILOR CARE CRESC SUB APA se verifică la nivel de parcelă agricolă, obiectivul principal constituindu-...

Peste o sută de elevi ai unei școli din Botoșani au învățat astăzi de la polițiști despre drepturile animalelor! (foto)

astăzi, 17:16

În anul 1931, ziua de 4 octombrie a fost adoptată oficial ca Zi Mondială a Animalelor în cadrul Congresului Internațional de Protecție a Animalelor de la Florența, Italia. Pentru a...

Măsuri luate și de polițiștii de frontieră în contextul sărbătorii Sfintei Cuvioase Parascheva!

astăzi, 15:57

În perioada premergătoare și pe timpul celebrării religioase a Sfintei Cuvioase Parascheva, conducerea Inspectoratului Teritorial al Poliţiei de Frontieră Iaşi a luat măsuri pentru î...