Nunta de neuitat pentru doi tineri din Flamanzi. Dusi la altar cu...combina! VIDEO

Nunta de neuitat pentru doi tineri din Flamanzi. Dusi la altar cu...combina! VIDEO
Doi amorezi din orasul Flamanzi au avut parte duminica de o nunta pe care niciunul dintre invitati nu o va uita curand. Au vrut ceva cu totul iesit din comun, iar patronul miresei, un om de afaceri neamt s-a gandit sa le indeplineasca dorinta.

Si-a dat seama ca o caleasca sau o limuzina ar fi mult prea banale, asa ca a modificat o combina agricola si i-a condus personal pe insuratei intai la primarie, apoi la biserica.

Patronul miresei s-a ocupat de tot aranjamentul cu inimioare, buchete de flori si o canapea pe care cei doi miri sa stea cat se poate de confortabili. Tot el a venit cu ideea sa ataseze intreaga platforma de combina. Sofer in ziua cea mare a fost chiar omul de afaceri neamt, scrie PRO TV.

“Cei care-s mai importanti, sunt aici in fata. Eu sunt doar taximetristul. Eu nu am inventat roata olarului, acesta este standard in Germania. Trebuia facut ceva ce nu face toata lumea. Vremea e perfecta pentru un astfel de eveniment si acum plecam cu pasiune la biserica", a spus Roman Kaurzer, administratorul firmei si patronul miresei.

In fata primarului, niciunul n-a avut emotii. Gestul lor le-a adus aminte localnicilor de nuntile de pe vremuri.

APASA AICI si vezi video pe stirileprotv.ro!

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Festivalul Luminilor aduce veselia și fantezia la Botoșani și Săveni! (Foto)

astăzi, 16:06
32

Pentru toți botoșănenii și săvinenii acest festival este ca o gură de aer proaspăt în agitația cotidiană. Cu activități variate, spectacole captivante și o atmosferă plină de energ...

Activități de prevenție organizate de polițiștii din Botoșani în „Săptămâna prevenirii criminalității”!

astăzi, 15:14
19

Prin activitățile desfășurate, organizatorii își propun ca mesajul lor să ajungă la cât mai mulți cetățeni, în scopul de a conștientiza atât necesitatea adoptării u...

Ce presupune programul pentru dotarea fiecărei școli din municipiul Botoșani, proiect european câștigat de administrația Cosmin Andrei (Video)

astăzi, 14:01
66

Primarul Municipiului Botoșani, Cosmin Andrei a anunțat că în urma câștigării proiectului cu fonduri europene în domeniul educației prin Planul Național de Redresare și Rezil...