Vezi persoana propusă pentru șefia Centrului de Creație!

Centrul Județean pentru Conservarea și Promovarea Culturii Tradiționale va avea un director interimar, după ce Aurel Melniciuc a promovat concursul pentru postul de director la Muzeul Județean, numirea acestuia urmând a fi făcută în cel mai scurt timp.

Persoana propusă pentru a prelua interimatul la Centrul de Creație este Sergiu Balanovici, care a fost interimar și la conducerea Muzeului.

"Noi am mai avut o persoană din Consiliul Județean ca interimar acolo, însă nu mai îndeplinește condițiile. Îl voi ruga pe domnul Balanovici dacă acceptă să preia interimatul acolo până la organizarea concursului. Din punctul meu de vedere este un om așezat, un om cu carte", a afirmat Florin Țurcanu, președintele Consiliului Județean.  
 
 
 
 

 

Spune-ne opinia ta

Vezi alte știri publicate de Stiri Botosani

Pompierii botoșăneni alături de oamenii afectați de inundațiile din județul Galați, mărturisirea unui cetățean. „N-am salvat nimic, pe toate le-a prins” (foto, video)

astăzi, 15:31

Pompierii botoșăneni și-au început, vineri dimineață, misiunea în sprijinul oamenilor din județul Galați, afectați de inundații. Aceștia intervin, încă de la primele ore, ...

Bebeluș român născut într-o ambulanță în Italia, mort după numai câteva zile de viață

astăzi, 14:29

Micuțul, relatează Corriere della Sera, s-a născut la numai 34 de săptămâni și a venit pe lume sâmbăta trecută, în timp ce mama sa, o femeie de naționalitate română, ...